TYT deneme sonuçlarım nasıl?

Sosyal'in hepsini doğru işaretlemişsin, bunda bir sorun yok. Sonraki denemeyi ne zaman yapacağını bilemiyorum da Fen dersin oldukça düşük. Fende de herkesin yapabileceği kolay 3-5 soru olur. Bence Fen için minimum 3-4 net, diğer derslerden de 2-3 net arttırsan iyidir.

Sosyal'in hepsini doğru işaretlemişsin, bunda bir sorun yok. Sonraki denemeyi ne zaman yapacağını bilemiyorum da Fen dersin oldukça düşük. Fende de herkesin yapabileceği kolay 3-5 soru olur. Bence Fen için minimum 3-4 net, diğer derslerden de 2-3 net arttırsan iyidir.
Dershanem yarın başlıyor, fen derslerine de çok asılacağım. Tahminimce diğer denemeyi 10 nete kadar yükseltebilirim.

Çalıştığın kaynak nedir acaba ?
Açı dershanelerinin TYT kitapları, Hız ve Renk Türkçe, Yayın Denizi Pro paragraf, Matematiğin-Geometrinin-Problemlerin İlacı ve Çap Problemler.
Deneme Fen Bilimlerinin TYT Denemesi idi.

@Park Müdürü Benson Selamlar hocam. Geçtiğimiz pazar denemeye girdik ve gerçekten aşırı zordu. Önceki denemede 112 net ile 1. olan arkadaş bu sınavdan 90 net yapmış yani öyle bir zorluk. Benim netlerim ise şu şekilde geldi :
Türkçe : 27
Sosyal : 10
Matematik : 19
Fen : 5
Sosyal tamamen bilgi ağırlıklı ve zor sorulmuştu. Fende ise dershanede bitirdiğimiz konulardan çıkan soruları yapabildim.

@Park Müdürü Benson hocam selamlar. Bu pazar girdiğim deneme sonuçlarımı sizinle paylaşmak istedim. Sınava girmeden önceki aylarda fen derslerine önem vererek netimi arttırmayı çabalamıştım.
Türkçe : 34
Sosyal : 16.25
Matematik : 22
Fen : 13.25 şeklinde geldi. Sizce netimi güzel arttırabilmiş miyim bu süreç içerisinde? Ayrıca geometri eksiğim olduğunun farkına vardım. 10 soruda 0 yaptım. :) Düşünceleriniz benim için büyük önem arz ediyor o yüzden sizin ile paylaşmaya çok hevesliydim.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı