TYT nasıl geçti?

Nasıl geçti TYT'niz? Geçmiş olsun iyi miydi, kötü mü? Ben heyecan yaptım az soruları yetiştirmedim. Ama güzel geçti gibi ne düşünüyorsunuz?

Fena değildi. Ağırlığı YDT'ye verdiğim için çalışamadım fazla ama.

Matematik beni bitirdi ya. Türkçe sosyal fen gayet iyi geçti. Beklediğimden kolaydı pek yapamadığım yok. Ancak matematikte bir panik bastı bir heyecan 30 tane işaretleyebildim normalde 35 civarı yapıyordum. Matematik seviyesi neydi size göre.

Matematik beni bitirdi ya. Türkçe sosyal fen gayet iyi geçti. Beklediğimden kolaydı pek yapamadığım yok. Ancak matematikte bir panik bastı bir heyecan 30 tane işaretleyebildim normalde 35 civarı yapıyordum. Matematik seviyesi neydi size göre.
Orta ve çok dengeli ama süre yiyen sorular vardı. Bir de matematiğin cümleleri çok garipti. Hani yazmaya çalışmışlar ama tam anlaşılmıyor. En son yazarın hayal gücünü aklımda tasarlayarak soruları çözmeye başladım. Bu arada ben de yaptığımdan iki, üç soru az yaptım matematikten.

Hocam ben mat çalışmadım zaten hiç yapmadım ondan fende çıtır sorular vardı 5-6 onlardan attım cepe Türkçe sosyal güzeldi AYT önemli o iyi geçer inşallah zaten uyuyamadım bugün sabah 4'e kadar sınavda da uykum geldi belki kötü geçti bilmiyorum. Matematik çalışsam iyiymiş bazı kolay sorular var gibiydi ama süre alıcıydı galiba uğraşmadım. Zoraki kısa süreli çalışmayla anca bu kadar olur zaten.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı