Kitapçığın naylon poşetini açtım, sınavım iptal olur mu?

Hocam sınav tutanağı tutulur ise sınav iptal olacakmış. Ayrıca 2 sene yasak olduğunu biliyor idim benim girdiğim yıl 2019 mevzuat değişmiş olabilir.
hocam 2019 tyt kitapçığının arkasında da bunlar yazıyor siz nerden duydunuz 2 yıllık yasağı

Dosya Ekleri

• Screenshot_2024-07-13-17-28-19-666_com.google.android.apps.docs.jpg
    Screenshot_2024-07-13-17-28-19-666_com.google.android.apps.docs.jpg
    139,4 KB · Görüntüleme: 38
Merhabalar, 2020 YKS'ye girdim. Sınav başlamadan önce soru kitapçıklarını dağıttılar. YKS kılavuzunda ve soru kitapçıklarının arkasında, soru kitapçığını alır almaz kitapçık kapağındaki isim, soyisim, TC Kimlik No gibi bilgileri doldurmamız gerektiği yazıyor. Ben de kitapçığı aldım. Bir dakika falan bekledikten sonra kitapçığın naylon poşetini açtım. Ve tam TC Kimlik Numaramın ilk 3 hanesini yazmışken gözetmen biz söylemeden neden naylon poşeti açıyorsunuz dedi. Oysa böyle bir kısıtlama yok. Benimle beraber bir kişi daha açmıştı poşetini. Kitapçıkları aldı sadece ve öğretmen masasının üstünde herkese kitapçıklarınızın poşetini açabilirsiniz diyene kadar bekletti sonra geri verdi. Bu arada kitapçıkların içini hiç açmadık. Kitapçıkları geri verdikten sonra da sıradan ve olması gerektiği gibi her şey devam etti. Bir sıkıntı olmuş mudur?
Merhaba, sonrasında bir sorun yaşadınız mı? Sınav geçerli sayıldı mı cevaplarsanız sevinirim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı