U Serisi İşlemci Alınır mı ?

Katılım
22 Nisan 2019
Mesajlar
43
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Selamlar kısaca sormak istediğim son nesil u serisi işlemciler alınır mı ? 7. nesil de dahil olmak üzere u serisi işlemciler performanslı değillerdi lakin 8. nesil ile beraber güçleri baya arttı. Yine de kafamı kurcalayan bir sürü soru var mesela ben oyun oynayan biri değilim 1 ay kadar sonra da bir laptop alacağım. Laptopta yapacağım işler şunlardır: Adobe programları kullanmak, film izlemek, Kodlama, Ofis programları 3 boyutlu çizim vb. Yapacağım bu tür işlerde işlemcimi daha ön planda yoksa ekran kartımı bilemiyorum. Aşağıdaki linkte olan laptop sizce nasıldır merak ediyorum.


Bütçem yüksek değil en fazla 3500-4000 civarı verebilirim.
 
3D Çizim için iyi bir dizüstü olacağını sanmıyorum. Ayrıca 4 GB Ram oldukça yetersiz. Ekran kartı da oldukça yetersiz
 
Hayır, U serisi işlemciler yüksek performans vermez, bu yüzden ihtiyacınız yüksek performans ise U serisi önermiyoruz. U ibaresinin anlamı = Ultra Enerji Tasarrufu'dur. Bu işlemciler performanstan ziyade pil tüketimine önem verirler. Eğer performans ihtiyacınız var ise HQ serisi işlemcilere yönelmeniz gerekiyor.
 
Bende i7 8650U var, performansindan kafayi yiyorum. Intel HD630 ile kullaniyorum ve 16 GB ram var, tam laptop modelim Lenovo Yoga 730-13IWL.

Programlama, ofis, web, spotify, whatsapp ve casting dahil olmak uzere cok islemli calisiyorum bir sikintisini gormedim.

Ancak olay oyunsa, iyi bir ekran karti ve islemci gerekir, bu dedigim islemci benim dedigim islerde iyi gidiyor. Oyun denemedim, ekran karti ile de test etmedim.
 

Geri
Yukarı