Uber sistem RTX 2060 vs RX 5700

Demeanour

Hectopat
Yakın zaman içinde İncehesap adlı sitede bulunan uber adlı sistemi almayı planlıyorum. Ben işlemci ve ekran kartı konusunda kararsız kaldım. Üzerinde birkaç özelleştirme yaptım. Özelleştirme böyle AMD Ryzen 7 2700X ekran kartı olarak ise ya RTX 2060 ya da RX 5700 arasında kaldım sizce hangisini almalıyım. Bir de anakart konusunda kalmayı tercih ettim SSD'de aynı şekilde hiç özelleştirme yapmadan işlemci ve ekran kartını değiştirip almayı düşünüyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
RX 5700, RTX2060'a göre daha güçlü bir karttır. Size tavsiyem bütçenizi bi 250-300TL daha arttırıp RX 5700 XT adlı modeli almanız olacaktır. Önerdiğim ekran kartı RTX2070'den bi tık daha iyidir.

RX 5700, RTX2060'a göre daha güçlü bir karttır. Size tavsiyem bütçenizi bi 250-300TL daha arttırıp RX 5700 XT adlı modeli almanız olacaktır. Önerdiğim ekran kartı RTX2070'den bi tık daha iyidir.
Biliyorum ancak o kadar çıkmak istemiyorum birde o kadar bütçe yok.Bütçe olmadığı için anakartı değiştiremiyorum olsaydı eğer Asus TUF B450-Plus alacaktım.

Yakın zaman içinde İncehesap adlı sitede bulunan uber adlı sistemi almayı planlıyorum. Ben işlemci ve ekran kartı konusunda kararsız kaldım. Üzerinde birkaç özelleştirme yaptım. Özelleştirme böyle AMD Ryzen 7 2700X ekran kartı olarak ise ya RTX 2060 ya da RX 5700 arasında kaldım sizce hangisini almalıyım. Bir de anakart konusunda kalmayı tercih ettim SSD'de aynı şekilde hiç özelleştirme yapmadan işlemci ve ekran kartını değiştirip almayı düşünüyorum.
Ben olsam 5700 alırdım 2060 6Gb VRAM hiç çekici gelmiyor 3000 liraya yakın para veriyorsun ve 6Gb VRAM bence saçmalık.

AMD'nin ekran kartları alınmaz 600tl fazla verip 2060S al. Driver problemi çekmezsin.

AMD'nin ekran kartları alınmaz 600tl fazla verip 2060S al. Driver problemi çekmezsin.
RTX 2060S biraz pahalıya kaçıyor ve o kadar bütçe yok maalesef.Birde AMD alınmaz diyorsunuz ama bu kişiden kişiye göre değişir lütfen fanboyluk yapmayın.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı