Ubisoft hakkında ne düşünüyorsunuz?

Oyun tarihine çok önemli oyunlar ve seriler kazandıran, eskiye göre adının ağırlığı azalan, oyunlarındaki optimizasyon sorunu ve birbirlerini tekrar etmesi yüzünden eleştirilen ve değer kaybeden Fransız bir oyun şirketi. Kendilerini yine de severim açıkçası.

Ubisoft'un başındaki önemli isimler ayrılmış ve firma büyük bir değişikliğe gidecek diye duymuştum. Hayırlısı.
 
Çok iyi potansiyeli olan konuları mahvettiklerini düşünüyorum. Watch Dogs gibi serileri gerçekten iyi işler başarabilirdi ama sanırım yeterli özeni sarfetmiyorlar bu yüzden bir oyununu almadan önce 3 kere düşünüyorum.
 
Oyun tarihine çok önemli oyunlar ve seriler kazandıran, eskiye göre adının ağırlığı azalan, oyunlarındaki optimizasyon sorunu ve birbirlerini tekrar etmesi yüzünden eleştirilen ve değer kaybeden fransız bir oyun şirketi. Kendilerini yine de severim açıkçası.

Ubisoft'un başındaki önemli isimler ayrılmış ve firma büyük bir değişikliğe gidecek diye duymuştum. Hayırlısı.

Maalesef o da olmadı değişmedi.
 
Oyunları tutku için değil para için yapan bir firma azcık uğraşıp güzel paralar kaldırmak yerine olabildikçe kalitesiz, ucuz maliyete geliştirip büyük paralar kaldırmak derdindeler. Ama bunu bir kez yapmadılar Watch Dogs 2'de oyunu övüp şişirmediler beklenti yoktu ve olumlu karşılandı. Her şey istediğiniz oynanışa tarzına göre oynanabiliyordu harita baştan açıktı ve oyunu uzatmaya çalışan birbirinin aynısı yan etkinlikler yoktu. 22 Assassin's Creed oyununda özellikle tüm seriyi yeniden oynamam için 100.000 TL verseniz yine bitirmem. Hadi oyunları kalitesiz kabul ettik artık bir oyunda bug, glitch görünce şaşırmıyoruz. Ama beni en çok çileden çıkartan Far Cry New Dawn oldu bildiğin önceki oyunun aynısı 9 ayda geliştirilmiş zaten 9 ayda yeni bir Far Cry yapmaya Ubisoft gibi büyük bir firmanın gücü bile yetmez ki yapmamışlar kopyalamışlar bir DLC, expansion pack bir oyun ama reklamını sanki yepyeni bir oyunmuş gibi yapmaya devam ediyorlar. Kısaca Ubisoft'un eski hali yok çok değişti.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı