Abonelik sistemi ile oyunu satın alamayan korsan kullanıcı sayısını düşüreceğini biliyorsun ama korsan kullanıyorlar diye abonelik sistemi getirmiyorsun. "Korsan kullandığınız için Türkçe dil desteği gelmiyor" derken daha mantıklıydınız.
Duydum da konuyla ilgisi?Rusya diye bir ülke duydun mu hayatında????
Rusya da yok mesela. Küba gibi ülkelerde de. Adamlar yazmış zaten yaptırım yapılan ülkelere hizmet yok diye.Duydum da konuyla ilgisi?
Korsan orada ve diğer fakir ülkelerde daha yaygın, bilmeni isterim. Ya bilmem ne Pasifik'in taa uçlarındaki Mikronezya, Vanuatu gibi ülkelere veriyor, koca Türkiye'ye vermiyor, ha tabi onlar korsan kullanmıyor be yav.Duydum da konuyla ilgisi?
Tamam da onların ekonomileri iyi. Yani orijinal servis ve oyunları alabilirler.Korsan orada ve diğer fakir ülkelerde daha yaygın, bilmeni isterim. Ya bilmem ne Pasifik'in taa uçlarındaki Mikronezya, Vanuatu gibi ülkelere veriyor, koca Türkiye'ye vermiyor, ha tabi onlar korsan kullanmıyor be yav.
Tamam babacım biz dünyanın en fakir ülkesi olduğumuz için bizde en çok korsan kullanılıyor, Zimbabve gibi bir ülkeyi de örnek ver bakalım, adamlar zengindir belki. Ne de olsa bu adamlar ırkçılık yapmıyor gibime geliyor.Tamam da onların ekonomileri iyi. Yani orijinal servis ve oyunları alabilirler.
Ekonomi süper diyen yok. Konuyla alakası da yok. Şu listedeki ülkelerin tamamını görüp böyle bir açıklamaya kendin ikna olabiliyorsan zaten çok konuşmaya gerek yok. Ubisoft'un 307.150 bin nüfusluk Vanuatu'dan (2020 verisidir) gelir elde edip de 84,34 milyonluk Türkiye'den (ki bu da 2020 verisidir) elde edemeyeceğini düşündüğünü sanıp da böyle bir uygulamaya gittiğini düşünüyorsan harbiden komik adamsın.Tamam da onların ekonomileri iyi. Yani orijinal servis ve oyunları alabilirler.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.