Ubisoft'un geleceği hakkında ne düşünüyorsunuz?

Makaleler
2
Yer
İzmir
Biliyorsunuz ki Ubisoft bir çok oyununun yapımını iptal etti. Şuan ciddi bir kriz durumundalar. Yapmayı duyurduğu oyunların çoğuda hüsran. Önce çok kötü bir prince of persia remake videosuyla çıktılar ki remake demeye bin şahit ister. Sonra yeni splinter cell oyunu beklerken splinter cell VR yapmak istediler o da iptal oldu. Skull and bones aynı şekilde akibeti belli değil. Aynı şekilde Beyond Good and Evil 2 için neredeyse 5-6 sene önce oynanış videoları falan yayınladılar ama o da ne oldu ne bitti belli değil. Watch Dogs Legion yine kötü devam etti.Şuan Ubisoftu ayakta tutan Farcry ve Assasins creed serisi var. Bir de ertelenen Avatar oyunu var. Assasins Creed için birden 4-5 tane oyun duyurusu yapmaları bana bu seriye tekrar yoğunlaşarak toparlamaya çalışıyorlar gibi geliyor. Eğer Assasins Creed Mirage özüne dönerken bekleneni vermez ise bence Ubisoft ciddi anlamda ortadan kaybolabilir. Sizin düşünceleriniz nelerdir ?
Orjinal - Remake
prince-of-persia-remake-comparison.jpeg

Biliyorsunuz ki Ubisoft birçok oyununun yapımını iptal etti. Şu an ciddi bir kriz durumundalar. Yapmayı duyurduğu oyunların çoğuda hüsran. Önce çok kötü bir Prince of Persia remake videosuyla çıktılar ki remake demeye bin şahit ister. Sonra yeni Splinter Cell oyunu beklerken Splinter Cell VR yapmak istediler o da iptal oldu. Skull and bones aynı şekilde akibeti belli değil. Aynı şekilde beyond good and evil 2 için neredeyse 5-6 sene önce oynanış videoları falan yayınladılar ama o da ne oldu ne bitti belli değil. Watch Dogs Legion yine kötü devam etti. Şu an Ubisoft'u ayakta tutan Far Cry ve Assassin's Creed serisi var. Bir de ertelenen avatar oyunu var. Assassin's Creed için birden 4-5 tane oyun duyurusu yapmaları bana bu seriye tekrar yoğunlaşarak toparlamaya çalışıyorlar gibi geliyor. Eğer Assassin's Creed Mirage özüne dönerken bekleneni vermez ise bence Ubisoft ciddi anlamda ortadan kaybolabilir. Sizin düşünceleriniz nelerdir?

Hiç iyi değil saçmaladı son zamanlarda.

Üstteki yoruma katılıyorum. Ne bir eksik ne de bir fazla ve umarım Türk düşmanlığına da son verirler.

Üstteki yoruma katılıyorum. Ne bir eksik ne de bir fazla ve umarım Türk düşmanlığına da son verirler.
Doğrudur yanlıştır bilmiyorum fakat, içerisinde çok fazla Fransız vatandaşı ermeni olduğu ve oyunları burda fazla fazla satsada bu dil desteğinin gelmeyeceğini söyleyenler var.

Biliyorsunuz ki Ubisoft birçok oyununun yapımını iptal etti. Şu an ciddi bir kriz durumundalar. Yapmayı duyurduğu oyunların çoğuda hüsran. Önce çok kötü bir Prince of Persia remake videosuyla çıktılar ki remake demeye bin şahit ister. Sonra yeni Splinter Cell oyunu beklerken Splinter Cell VR yapmak istediler o da iptal oldu. Skull and bones aynı şekilde akibeti belli değil. Aynı şekilde Beyond Good and Evil 2 için neredeyse 5-6 sene önce oynanış videoları falan yayınladılar ama o da ne oldu ne bitti belli değil. Watch Dogs Legion yine kötü devam etti. Şu an Ubisoft'u ayakta tutan Far Cry ve Assassin's Creed serisi var. Bir de ertelenen Avatar oyunu var. Assassin's Creed için birden 4-5 tane oyun duyurusu yapmaları bana bu seriye tekrar yoğunlaşarak toparlamaya çalışıyorlar gibi geliyor. Eğer Assassin's Creed Mirage özüne dönerken bekleneni vermez ise bence Ubisoft ciddi anlamda ortadan kaybolabilir. Sizin düşünceleriniz nelerdir?
Orijinal - Remake
Eki Görüntüle 1634145

Skull and Bones için bir hükümetle anlaşmaları oldukları için iptal edemiyorlar, son duyduklarıma göre No Man's Sky tarzında Star Wars oyunu planlıyorlardı.

Yaklaşık 20.000 elemanı var ama Allah'a emanet gidiyor bu gidişle bence iyi isimleri bozacak, elemanı var içinde iyi isimler var bu kadar adamı toplamayı ve iyi yönetmeyi becerirse düzelir.

Bir de yeni isimleri (Star Wars, avatar) vs... İyi çıkarsa çok iyi toparlar.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı