Ubuntu kullanılır mı?

Arkadaşlar merhaba. Başlıkta belirttiğim gibi Ubuntu bu zamanda kullanılır mı? Çok bug içerdiği söyleniyordu. Bu durum hala geçerli mi?
Kendiniz deneyin. Evet, her türlü işletim sisteminde hata olacaktır, fakat Ubuntu'daki hata sayısı çok abartılıyor. Fakat bazen işler şansa kalabiliyor. Bende uygulamalar zırt bırt çöküyordu.

Ben kullandım zamanında, 18.04'ten 20.04'e güncelleme yapmıştım. Sürekli çökme sorunu yaşıyordum. Muhtemelen çoğu dağıtımın güncellemesi böyle oluyor. Pop! OS kullandım bir süre, ondan stabilite anlamında memnun kaldım, Ubuntu ile arayüz olarak aynı zaten. Pop! OS tavsiye ederim.

Ben kullandım zamanında, 18.04'ten 20.04'e güncelleme yapmıştım. Sürekli çökme sorunu yaşıyordum. Muhtemelen çoğu dağıtımın güncellemesi böyle oluyor. Pop! OS kullandım bir süre, ondan stabilite anlamında memnun kaldım, Ubuntu ile arayüz olarak aynı zaten. Pop! OS tavsiye ederim.
GNOME masaüstü kullanmak istemiyorum hocam. Bana hızlı, stabil ve az RAM kullanan dağıtım lazım.

Arkadaşlar merhaba. Başlıkta belirttiğim gibi Ubuntu bu zamanda kullanılır mı? Çok bug içerdiği söyleniyordu. Bu durum hala geçerli mi?
20.04 LTS gayet kullanılır bence, 20.10 ve 21.04 sürümlerinde biraz daha fazla hata olabilir. Ubuntu MATE gayet akıcıydı, Xubuntu ve Kubuntu için aynılarını söyleyemem.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı