Ubuntu, Windows 11'den daha iyidir

QuestionLover

Yoctopat
Katılım
16 Temmuz 2021
Mesajlar
4
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Başlıktaki gibi, "Ubuntu" kurdum (Linux tarafındaki Windows denebilir iyi anlamda🙂) ve dünya varmış gerçekten. Herhangi bir kaybım da yok, aksine performans arttı. Akıyor sistem. Her işimi yine yapıyorum, oyunların bir kısmı Linux destekliyor, desteklemeyen oyunları da "Wine" uyumluluk katmanını kullanarak oynuyorum.

Tavsiye ederim, ilk 1-2 gün alışma evresi oluyor doğal olarak. Linux gerçek dünya diyebilirim, Matrix'teki uyanma gibi oluyor.🙂

Not: Yazılım geliştirme hususunda zaten konuşmaya gerek yok lakin .net/.net core/sql server gibi Microsoft merkezli şeyler ile çalışıyorsanız bir sıkıntı yok, çalışmaya devam edebilirsiniz. Bilginiz olsun, gerekli IDE'ler vs. var.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Benim PC ikisinde de hızlı. Linux gerçekten güzeldi ama 11 çıktıktan sonra benim için gereksiz kaldı çünkü zaten tasarımı için kullanıyordum. Son kullanıcıyım ben arkadaş. Bana ne terminalden şaraptan. Delikanlı adam, Windows 11 kullanır.

1626458099882.png
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Windows dünyanın en fazla kullanılan işletim sistemlerinin başında geliyor. Destekleri ve güncelliği Ubuntu'dan daha iyi şu anda. Windows 11 varken Ubuntu kullanmanın bir mantığı yok(bence).

Şu anda Windows 11 tam sürümünde bile değilken nasıl karşılaştırma yapabiliyorsunuz?
 
Başlıktaki gibi, "Ubuntu" kurdum(Linux tarafındaki Windows denebilir iyi anlamda🙂) ve dünya varmış gerçekten herhangi bir kaybımda yok aksine performans arttı akıyor sistem, her işimi yine yapıyorum, oyunların bir kısmı Linux destekliyor, desteklemiyen oyunları da "Wine" uyumluluk katmanını kullanarak oynuyorum.

Tavsiye ederim, ilk 1-2 gün alışma evresi oluyor doğal olarak, Linux gerçek dünya diyebilirim, matrix teki uyanma gibi oluyor.🙂

Not: Bu arada ben "Edge Chromium" kullanıyorum Technopat front end kısmı "Chrome" olarak algılıyor, o taraftaki kodu güncellemenizde fayda var, 5 dk lık iş, çok önemli bir durum zira algıda manipülasyona neden olabilir?

Hocam "Wine" kullanırken performans düşüşü oluyor mu Windows 10'a göre?
 

Geri
Yukarı