Uçak Seyahatinde Kalkışta ve İnişte Uyumayın

• Konuyu başlatan Jira
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 33
  • Görüntüleme 2.889
Bir de Uçak Kazası Raporu belgeselini izleyip gelenler var. Kulağımla duydum adam yanındakine anlatıyordu "Tabi abi conta falan yalan basınçlandırma aslında elektrikle oluyor" diyor:) Dedim he bir sen havacısın abi:)
Kesin ip var :D

Ya neler duydu bu kulaklar bir anlatsam var ya🤣 Konu akışından çıkar valla:) Aviyonikçi olduğunu sanan mı ararsın, pilottan daha iyi bilen mi ararsın her çeşit var:)

Kendi hastalığının şifası olan bir milletiz hocam doğal hareketler bence. :D
Aynen öyle valla onları duymamak için kalkış ve inişte uyusam mı acaba dediğim oluyor ama bak sağlığa zararlıymış o şansımız da elden gitti:)

ama o konuda cidden öyle yaratıcılıkta hat safhadayız.
Yaratıcılık tavan zaten sorma. Dalaman'da uçak arıza yaptı. Bakım ekibi geldi kontrol yapıyor. Anladığım kadarıyla hava veya basınçla ilgili bir sorun. Devreye girip çıkıyor havalandırma ve aydınlatmalar. Bir tanesi ayağa kalkmış "Kardeşim anlamıyorsunuz işte, sigortalarda sorun var bak amper fazla geliyor ışıklar gidiyor" diyor. İçimden dedim "Lan kağıt bardağı çakacam şimdi suratına" diye ama neyse dedim ya sabır çektim:)

Yaratıcılık tavan zaten sorma. Dalaman'da uçak arıza yaptı. Bakım ekibi geldi kontrol yapıyor. Anladığım kadarıyla hava veya basınçla ilgili bir sorun. Devreye girip çıkıyor havalandırma ve aydınlatmalar. Bir tanesi ayağa kalkmış "Kardeşim anlamıyorsunuz işte, sigortalarda sorun var bak amper fazla geliyor ışıklar gidiyor" diyor. İçimden dedim "Lan kağıt bardağı çakacam şimdi suratına" diye ama neyse dedim ya sabır çektim:)
:D Allah kolaylık versin yani ne diyeyim. :D ben de memlekete giderken yol kenarları çukur oluyor ya şimdi aklıma getiremedim özür dilerim. Bir de yollar virajlı kar yağıyor adamın arabası düşmüş oraya çekici çağırıyorlar. Ama nafile adam almış eline sigarayı sola kır ufaktan ver gazı çıkar bu araba diyor :D

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı