Ucuz Windows 10 keyleri nasıl elde ediliyor?

Arifffs

Kilopat
Katılım
25 Mart 2017
Mesajlar
47
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Profil Kapağı
1524681110
Merhaba arkadaşlar. Şu anda crackli Windows 10 kullanıyorum ve sürekli reklam virüsleri ile karşılaşıyorum, bilgisayarım yavaşlıyor. Bende orijinal satın almaya karar verdim ama fiyatlar çok uçuk. Bu Oyunfor, N11, G2A vs vs gibi sitelerde 35 ila 150 arasında değişen fiyatlara OEM veya normal key satıyolar. Merak ettiğim bu keyleri nasıl elde ediyolar, orijinal sürümden farkı var mı? İllegal yollardan mı elde edildi? Satın alıp kullanan arkadaşlar var mı aramızda? Teşekkürler.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Çalıntı kartlar ile satın alınıp ucuzdan satıldığını okumuştum bir yerde, ne kadar doğrudur bilemiyorum ancak orjiinallik açısından sıkıntı yaşayan görmedim.
 
Büyük ihtimalle keyleri aldıkları siteler cb dır.Cb 3d koruması aktif olmayan siteler bu sitelerde yasadışı elde edilmiş kartlar ile 3d aktif olmadan alışveriş yapılabilir. Bunu nakit paraya çevirmek isteyenlerde böyle ucuzdan satar sonra ödeme geri alınırsa chargeback olur ve key etkisiz hale gelir siz siz olun lisans keylerinizi güvenilir yerlerden alın.
 
Anakart değiştirmediğin sürece OEM anahtarını Temiz kurulumdan sonra kullanabilirsin.
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı