UcuzGames sahtekarlığı!

Benim bu konuyu açma amacım maddi durumu o süre zarfında iyi olmayan kişiler uzun süredir bekledikleri oyuna sahip olamadıklarında illa bir şekilde oynamak ister bende bir umuda kapıldım normalde her şeye sazan gibi atlayacak değilim evet bir b. K olduğunuda tahmin ettim fakat yorumlar sponsorlar beni oyunu alma hırsıyla yanlışa itti bot yorum demiş bir arkadaş bot yorumlar kendini belli ediyor evet öyleleride var fakat olmayanıda var bir sürü forumlara girin ben yıllardır 20-30 TL'ye oyun alıyorum hiçbir şeyde olmadı diyende var maalesef herkes aynı tecrübeyi yaşayacak değil bana iade işlemleriniz başladı dendi umarım paramı geri yatırırlar bu bana olan olaydanda bazı arkadaşlar ders çıkarır umarım keşke ülkemizde oyunlar pahalı olmasa da böyle salakça tuzaklara benim gibiler düşmese
 
Geçmiş olsun, kötü yollada olsa tecrübe etmiş oldunuz bu yönden bakalım. Başlık sayesinde de ileride araştıracak arkadaşlar bu hatayı yapmaktan uzak dururlar.
 
Hesap şeklinde satanların hepsi çalıntı oluyor zaten. Genelde hepsi Rus sitelerinden çıkıyor. Zamanında RDR 2 almıştım bende bir Rus sitesinden. Sonra ne yaparsam yapayım oynayamadım sonuçta çalıntı hesaptı bende iade edip gidip 300 TL'ye orijinal aldım. Mutluyum.
 
Konu sahibi bilmeyerek güvenmiş almış ve başından geçeni anlatmış yok bilgisiz yok tecrübesiz. Amaç ne buradaki? Herkesin başına gelebilecek bir durumu sizin başınıza hiç gelmeyecekmiş gibi konuşuyor bazılarınız.
 
Hocam ucuza oyun alacaksanız Playstore'dan almanızı tavsiye ederim.
 
Ya sabır. Plati'den alın da bir kez daha düşün aynı duruma.

Bir tutmuyorum ama almadan önce araştırsaymış keşke. Araştırmayı geçtim fiyatından da anlayabilirdi bir terslik olduğunu. Üzülüyorum böyle olaylar gördükçe.

Platiden birçok oyun aldım garantili hesap aldıgında satıcı anında yardım eder yeni hesap verir.
 

Geri
Yukarı