Udemy kursu iade almıyorlar

• Konuyu başlatan Silinen üye 185173
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 3
  • Görüntüleme 5.129
S

Silinen üye 185173

Ziyaretçi
Selamlar, Udemy'de 30 gün iade hakkımı kullanmaya çalışıyorum fakat çok fazla kurs iade ettiniz deyip onaylamıyor. 30 civarı kursum var son 3 kursu beğenmediğim için iade ettim 2'sini sorunsuz aldım fakat 3. kursun ücretini ödemiyorlar. Paramı nasıl iade alabilirim? Böyle bir hakları var mı? Sürekli 30 gün deneme şansı falan diye reklam yapıyorlar.
Bana yolladıkları mail:

1592123704324.png

Ayrıca 30 gün içinde para iade garantisi diye başlıkları var. Tüketici hakem heyetine falan başvursam paramı geri alabilir miyim?

1592123814050.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam kötüye kullananlar var, adam kursu alıyor işi bitince 29.günde iade ediyor. Bu nedenle olmuştur yüksek ihtimalle. Eğer daha 30 gün olmadıysa 1 hafta sonra tekrar deneyebilirsin.
Ertesi gün iade etmeye çalıştım. Eğitim videolarından 1 2 tane izledim sonra vazgeçtim.
Hiçbir şey yapamazsınız. Büyük ihtimalle şartlarda 2 taneden fazla kurs iade edemeyeceğiniz de yazıyordur.
Hiç hakkım yok mu yani paramı alamıyor muyum?

Böyle yazıyor kurallarda:
1592124737817.png

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı