UEFI Windows yanına Linux kurmak için bölümlendirme nasıl ayarlanmalı?

1691009306765.png

Bu bilgisayar ne yaptı hiçbir fikrim yok :D

Mesajını bir MacOS moderatörü incelesin bence, MacOS'da EFI'de cirit atıyorsunuz siz. Öyle biliyorum.

Şu saçmalığı da Windows'u canım sıkılınca düzelttikten sonra araştırırım. 2 EFI bölümü oluşturup 2.'ye opensuse'yi kurdum. İkisi de bir yerde şimdi?

@Stereo.Luigi99

Bu bilgisayar ne yaptı hiçbir fikrim yok :D
Mesajını bir MacOS moderatörü incelesin bence, MacOS'da EFI'de cirit atıyorsunuz siz. Öyle biliyorum.
Şu saçmalığı da Windows'u canım sıkılınca düzelttikten sonra araştırırım. 2 EFI bölümü oluşturup 2.'ye opensuse'yi kurdum. İkisi de bir yerde şimdi?
Cirit atmak derken? 😃 Deyimlerle aram pek iyi değil fakat son zamanlarda Wi-Fi konusunu kafaya taktım. Sorun yaşadığım yazılımın sahibi ile sorunu çözmeye çalışıyoruz. Onu bahsediyorsunuz bence.
Yanlış bilgi vermemek için @363652 hocamı çağırıyorum, şu anlık konudan çekiliyorum.

Cirit atmak derken? 😃 Deyimlerle aram pek iyi değil fakat son zamanlarda Wi-Fi konusunu kafaya taktım. Sorun yaşadığım yazılımın sahibi ile sorunu çözmeye çalışıyoruz. Onu bahsediyorsunuz herhalde.
Yanlış bilgi vermemek için @363652 hocamı çağırıyorum, şu anlık konudan çekiliyorum.
Aay. Çok uzattık. Şu Windows işini çözüp kapatasım var konuyu.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı