Ülkedeki son model araba sevdası

@201189 şehirlerin kentsel dönüşüm planlarına bakıp arazi almak ya da altına yatırım yapmak vs. gibi bir sürü seçenek varken uzun vadede para kaybettirebilecek, ekonomi düzelirse, mala yatırım yapmak boş iş gibi geliyor.
Hocam o olay dediğiniz gibi olmuyor. Herkesin yatırım yapma potansiyeli aynı olmuyor ya da bu potansiyele ulaşma zamanı aynı olmuyor. Herkes kısa vadede kâr etmek istiyor. Zemin kat 20 yaşında daireler bile 300 bin TL'den başlıyor. Kentsel dönüşümün satın aldığın yere geleceğinin bir garantisi yok. Gelse bile yaklaşık 10 yıl mı sürer 30 yıl mı belli değil. Her geçen gün fiyatlar daha da artıyor. En hızlı yol olarak otomobil sektörüne bakıyorlar yada Coin yatırımcılığına girip risk alıyorlar.

Şu anda aklı selim olan herkes iyi bilir ki hükümet değişse bile bu ülkenin ekonomisinin düze çıkması uzun yıllar alacaktır ki oda gerçekten iyi bir lider başa geçerse.
 
Son model araca binenler şikayet etmesin mi ekonomiden ? Adamın alacak parası var ve ekonomi kötü bunu dile getirmesin mi ? Aksi zaten riyakarlık olur.
 

Geri
Yukarı