Sadece hükümeti haklı görüp, kendi halkına hain diyebiliyorsun. İlginç. Tabii Valorant'ta sadece rank kasan biri bu kelimenin ne anlama geldiğini bilmiyordur.
Nerede hükümeti haklı görmüşüm? Gerekirse hükümeti de düzeltin diyorum.
Sadece hükümeti haklı görüp, kendi halkına hain diyebiliyorsun. İlginç. Tabii Valorant'ta sadece rank kasan biri bu kelimenin ne anlama geldiğini bilmiyordur.
Memuriyet Green Card sağlamıyor, Green Card'ın 25 yaş ile uzaktan yakından alakası yok. Memuriyet kendisine ömür boyu, evladına 25 yaşına kadar kullanabileceği yeşil pasaport sağlar. Ki bu pasaport sadece vize işlemini geçmenize yarar yine oturum ve vatandaşlık için aynı süreçten geçersiniz.Green Card diye geçiyor. Yeşil kart oluyor Türkçesi.![]()
Daha 20 yaşında başvuru gereksinimlerini karşılayamıyor, pasaport veya vizeyle karıştırıyor kendisi galiba.Yeşil kart değil yeşil pasaporttur o, yeşil kart olsa duramazsın![]()
7 yıl boyunca nerede burs veriyorlar abicim? Mezara mı götüreceksin o kadar süre? Yazları nerede çalışacaksın, iş miş yok, A101'de çalışan insanların bile diploması var.
O burs için belirli başlı gereksinimleri karşılaşman gerek ailenin geliri vs. o verdikleri 300 TL de inan kepçeyle alıp, kaşıkla verme mantığı. Harçlık olarak veya ailene destek amaçlı kullanırsın. O aldığın 300 TL de paranın değer kaybına yetişmez de.Ağlamaya devam et kardeşim sen, bilmiyorsun madem yalanlama. Git araştır, 5.sınıfta sınavı kazandığın taktirde 6.sınıftan itibaren liseyi bitirene kadar devlet sana burs sağlıyor. Ama olur mu beyefendi her şeyi biliyor, tüm sırları çözmüş ama Türkiye'den gidemiyor. Sebebi de tüm gün boyunta Technopat başında oturup götünü büyütmek OASDFJYASDBTFTDASFBA.
O burs için belirli başlı gereksinimleri karşılaşman gerek ailenin geliri vs. o verdikleri 300 TL de inan kepçeyle alıp, kaşıkla verme mantığı. Harçlık olarak veya ailene destek amaçlı kullanırsın. O aldığın 300 TL de paranın değer kaybına yetişmez de.
İyi düzeyde 2-3 yabancı dil biliyorsun, ülkenin en iyi okullarından birini bitirip yurt dışında da eğitim tecrübesine sahip oldun, iyi bir kariyer başlangıcı ya da girişimcilik planlaması yaptın da seni bu ülkeler mi kabul etmedi? Bunları yapıp kapılarına gideni geri çevirdiklerini hiç görmedim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.