Ambulans Şoförü
Hectopat
Bana göre yakında olur yani 10 sene içinde olma ihtimali var. Ama alfabe devrimi çok yakındaTürkiye'de yasiyorsunuz burada olmaz olmaz![]()
Son düzenleyen: Moderatör:
Bana göre yakında olur yani 10 sene içinde olma ihtimali var. Ama alfabe devrimi çok yakındaTürkiye'de yasiyorsunuz burada olmaz olmaz![]()
Ne var yani? Göktürk alfabesinde bence gayet güzel alfabe ben bu arada bozkurt tarafındayım ona göre yazınız.Türkiye için en uygun alfabe Göktürk alfabesidir.Şaka tabiki mevcut alfabemiz bizim için en uygunudur. Evrensel bir alfabe olduğu için memnunum tabiki.
![]()
İyi siz bilirsiniz ama olursa görüşürüz.Bu ülkede ne dini bir devrim ne de dili bir devrim olur. İçiniz rahat olsun.
Ben bozkurt tarafındayım bu bilgiyi belirteyim de.Soruda soru olsa keşke tam bir fikir açılımı olmuş. Tabi ki cevabımız şu. Mustafa Kemal Atatürk bu dil ile büyük bir devrim yarattı. Yaptığı devrimler arasında en sevdiğim ilk bu. Ha birde beğenmeyenler var. Onların işi bu forumda olmaz gerçi ama gene de yazayım. Hey kardeşim madem Latin Türkçe dilini beğenmiyorsun neden onu kullanıyorsun? (Yeniliklere karşı olan insana genelde verilen cevap ama olsun) Adam bizim dilimiz için gecesini gündüzüne katmış gözleri kan çanağına dönene kadar uyumamış önderimiz bu işten vazgeçmemiş.
İstersen kartalın tarafında ol.iyi siz bilirsiniz ama olursa görüşürüz
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ben bozkurt tarafındayım bu bilgiyi belirteyimde
İyi siz bilirsiniz ama olursa görüşürüz.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ben bozkurt tarafındayım bu bilgiyi belirteyim de.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.