Ülkeye giren göçmenlerin yeni hedefi kız çocukları!

İnan şu an bu yazıyı ilk defa sana karşı yazdım. Savunduğunu gördüm bir kaç defa yanlış hatırlamıyorsam, daha dündü sanırım hatta. Onlar da insan tarzı bir şeyler söylüyordun. Kendinle çelişiyorsun.

Yazdıklarımı daha dikkatli oku lütfen. İşine gelmeyen bir yorum gören hemen savunuyo bu diye saldırıyor. Anlamadan dinlemeden.

Türkçe yazıyorum ama anlayana tabi. Ülkemiz de bir tane kaçak Suriyeli Afgan veya Pakistanlı istemiyorum. Bur söylem de anlaşılmayan bir şey var mı? Yasal olarak da hakkımız. Sınır dışı edebiliriz hepsini diyorum.

Ama iş statü almış Suriyeli'ye geldiği zaman kafamıza göre kovamayız uluslararası sözleşmeler anlaşmalar haklar var deyince birden Arap sevici veya onları savunan kişi laftası yiyorum. Doğrular bazılarını rahatsız edebilir bazılarına acı gelebilir ama ne yazık ki böyle.

Keşke Suriyeliler de hemen gitse ama ne yazık ki o kadar kolay değil o mesele. Ama Afgan Pakistanlı konusu biraz daha kolay.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Forumdaki birkaç aktroll belli etti kendini, kara listemde bol bol yer var.

Bunları savunanların analarına bacılarına tecavüz edilse anca o zaman anlayacaklar. Tabii öyle bir ihtimal yok. Çünkü ismi lazım olmayan kişi kendisine yakın olanlara bilmem kaç yüz tane koruma tutuyor.
 
Forumdaki birkaç aktroll belli etti kendini, kara listemde bol bol yer var.

Bunları savunanların analarına bacılarına tecavüz edilse anca o zaman anlayacaklar. Tabii öyle bir ihtimal yok. Çünkü ismi lazım olmayan kişi kendisine yakın olanlara bilmem kaç yüz tane koruma tutuyor.
Haklısınız.
 
Boş ver ya kolpa ülkücü takımını.
Onlar anca finoluk yapar. Onlar "ırmağının akışına ölürüm" derler ama ülkenin arazileri satılırken alkışlarlar.
Evet anlattığın gibi barbarlık çok saçma sapan bir tavır.
İnsan denen kavramın barındırmayacağı bir tutum linç.
O yüzden sapıklık ne kadar yanlışsa linç de yanlış.
Tepkiyi böyle göstermek doğru değil.

Evet bunlar şu akışına öldükleri ırmaklar imara açılsın diye mecliste fırtınalar kopartan ülkücüler değil mi? Ormanlarına oteller dikilen ülkesine ölümüne bağlı olanlar! Buradan sonra yazdıklarımı tüm sosyal kullanıcılarına yazıyorum. Arkadaşlar ben de istiyorum bunları asmak kesmek ama halkın yani bizim kendi adaletimizi sağlamayı alışkanlık haline getirmemiz başımıza gelecek en kötü şey olur. Eğer böyle olursak a parti b parti fark etmez hangisi olursa olsun kaos yaratıcılarının oyuncağı oluruz. Bugün bu konuda bizi kullanırlar yarın hiç suçsuz birini öldürmek istediklerinde yalandan bir suç uydurup halkın eline salarlar. Bakın bu ülkede madımak oteli yaşandı. Yeni madımaklar olmaması için bizim yapabileceğimiz en iyi şey seçimlerin hilesiz yapılmasını sağlamak olur. Sokak ortasında insanları öldürmek değil. Herkes seçimlerin doğru yapılması için elinden geleni yapsın. Ülkemize bu kaosu getirenler gitsin. Sizi kendi yarattıkları kaosu bahane ederek kullanmak istiyorlar! Yarın size hiç suçunuz olmadığı bir halde bir suç yüklerler halkın elinde sözde adalete kurban gidersiniz. Yapmayın. Yapabileceğimiz en iyi şey hakkımız olan seçimlerde sandığımızı korumak ve bizi kışkırtıp kullanmak isteyenlere şans vermemek.
 
Hocam sadece kız çocukları değil yanlız. Erkek çocuklarıda tacize uğruyor.
 
@ÖzkanK yanlış bir şey demiyorsunuz ama 1 saattir burada din savunması yapıyorsunuz. Kim herhangi bir dine kötü söylemde bulundu? Bir şeyi mi kaçırıyorum?
 

Geri
Yukarı