Ümit özdağ'dan Samet gül yorumu: Erdoğan ve soylu suçlu!

388526

Hectopat
Katılım
22 Kasım 2020
Mesajlar
4.002
Makaleler
3
Çözümler
4
1664202099541-1639649434740-um.jpg


Zafer partisi genel başkanı Ümit Özdağ, İstanbul küçükçekmece'de bir okulda fenalaşıp hayatını kaybeden Samet Gül'ün ölümünden Erdoğan'ı ve süleyman soyluyu suçlu tutarak bunları dedi.

"13 milyona yakın sığınmacının bu ülkeye gelmesinin ve burada kalmasının önünü açan AKP genel başkanı Erdoğan'da, içişleri bakanı süleyman soylu da bu cinayette suçludur"

 
Son düzenleme:
Eki Görüntüle 1528535

Zafer partisi genel başkanı ümit özdağ, İstanbul küçükçekmece'de bir okulda fenalaşıp hayatını kaybeden Samet gül'ün ölümünden Erdoğan'ı ve süleyman soyluyu suçlu tutarak bunları dedi.

"13 milyona yakın sığınmacının bu ülkeye gelmesinin ve burada kalmasının önünü açan akp genel başkanı Erdoğan'da, içişleri bakanı süleyman soylu da bu cinayette suçludur"


Şu mülteciler gitmeden bize rahat yok hocam.
 
Bütün mültecilerin gitmesi lazım. Bu iktidarda imkansız.

Herhangi bir iktidarda da yakın gelecekte imkansız bu. Sadece AKP'ye özel değil.

Haklı 13 milyon insanin boğazına bakmak normal değil insanlık falan demeyin içlerinde insan sevgisi olsa ilk önce TR halkına bakarlardı.

İnsanlık isteyen alsın evine beslesin. Bu ülke kimsenin sığınma kampı değil.
 
YKS sınavı ve ramazan bayramından dolayı seçim Mayıs'ta olabilir artık aylar kaldı. Bu iktidara karşı Kılıçdaroğlu aday olmamalı Demirtaş'ı çıkaracağım diyerek oy kaybediyor. Kimse Demirtaş'ı seven birine oy vermez. Bu seçim kaybedilirse zaten kötü şeyler olacak. Bu kesin.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı