Ümit özdağ'dan Samet gül yorumu: Erdoğan ve soylu suçlu!

Yalan söylüyor. Lübnan ordu desteğiyle, bütün sığınmacıları tek tek yollamaya başladı bile. Hatta Birleşik krallık, sığınmacıları Afrika ülkelerine yerleştirme projeleri dahi var.

Lübnan dediğin ülkenin nüfusu Türkiye'deki mültecilerden daha az. Burası kaçak girenlerle dolu. Birleşik Krallıkla bir miyiz?

Nereden geldilerse oraya gidecekler, başka bir milletin can güvenliği Türkiye'yi ilgilendirmiyor.

Can güvenliği değil zaten olay. Adamları geldikleri yere geri almayacaklar.
 
Yok aralarında iyileri var, hepsini aynı sınıfta kıyaslamak doğru değil diyenler, evet aralarında iyileri olabilir, ama şu anda bunu ayırt edebilecek bir durumda değiliz. Ülkede çok ciddi bir sınır güvenliği sorunu var. Elini kolunu sallayan ülkeye giriyor. Ülke de 13 milyon sığınmacı ve kaçak olduğu söyleniyor. Önlem alınmazsa, bu sayı çok daha artacak. Bu saatten sonra, hümanist davranıp, sığınmacıları ve kaçakları koruyan, net bir şekilde vatan hainidir.
 
Şam rejimi ile anlaşıp, Suriyelileri güvenli bir şekilde yollanılır. Afganlar ve Pakileri sınır dışı etmek en kolay iş. Bunlar komşu ülkemiz olmadığı için, sığınmacı statüleri yok, kaçaklar. İlk iş bunların sınır dışı edilmesi lazım. Zaten bunu KK'da söylemişti. Pakiler ve Afganların hepsi kaçak.
 
Normalde Ümit Özdağ hocayı çok sevmiştim zafer partisi kurulmadan çok önce Ümit hocanın kitaplarını bile okumuştum Zafer partisini de destekliyordum ama artık ciddiye almıyorum.
 

Geri
Yukarı