Ümit özdağ'dan Samet gül yorumu: Erdoğan ve soylu suçlu!

Yok aralarında iyileri var, hepsini aynı sınıfta kıyaslamak doğru değil diyenler, evet aralarında iyileri olabilir, ama şu anda bunu ayırt edebilecek bir durumda değiliz. Ülkede çok ciddi bir sınır güvenliği sorunu var. Elini kolunu sallayan ülkeye giriyor. Ülke de 13 milyon sığınmacı ve kaçak olduğu söyleniyor. Önlem alınmazsa, bu sayı çok daha artacak. Bu saatten sonra, hümanist davranıp, sığınmacıları ve kaçakları koruyan, net bir şekilde vatan hainidir.

Arap araptır daha hiç düzgününe rastlamadım( hatayda yaşıyorum) totosu kızıl hümanistler ağlayabilir ve bana faşist diyebilir umurumda değil.
 
İrana yollayalım ya, neden Yunan'lara yolluyoruz. Mültecilere bakmayı beceremez o köseler.
Hocam çoğu Avrupa'ya gitmek için, can atıyor. Erdoğan daha önce Edirne sınır kapılarını açtı. Ama süreci iyi yönetemedi. Ülkede bir tane sığınmacı ve kaçak kalmayana kadar, Edirne kapıları açık kalmalıydı, ve gidenler geri alınmamalıydı. Sığınmacılar ve kaçaklar için en iyi çözüm ve en iyi kozun bu olduğunu düşünüyorum. Her türlü AB, bize yardım etmek zorunda kalacak, bu plan ile.
 
İspanya da aynen böyle yaptı. Hiçbir yaptırım da almadı. Ellerine de sağlık en iyisini yapmışlar. Sınır namustur diye boşuna söylemiyoruz.

İspanya yaptırım alacak bir ülke değil ki. Adamların umrunda olan insan hakları değil. Bize ambargo uygulamak için fırsat kolluyorlar. Ellerine koz vermiş oluruz öyle bir şey yaparsak.

Amaç savaşmaları değil anlamadın mı?

Hepsine silah vereceğiz, yollayacağız.
Onların hepsinin orda işi bitecek. Avrupa'da bize bir yaptırım uygulayamayacak. Mülteciler silahlı olduğu için.

Silahı alıp bizim askerlerimize saldırılarsa ne olacak?
 
Sence ne olacak? Türk ordusu misliyle karşılık verecek. Tüm böcekleri yeryüzünden sürecek.

Peki Avrupa yine faşist demeyecek mi? Onların bize saldırmasını medya ile çok rahat yok edip bizi onlara soykırım yapmış gibi gösterebilirler. Ermeni soykırımı dedikleri buna örnek.

Ayrıca askerlerimizin canı o kadar değersiz mi?
 

Geri
Yukarı