Ümit özdağ'dan Samet gül yorumu: Erdoğan ve soylu suçlu!

@metaphroz önceki gönderimi dikkatli oku meşru müdafaa hakkı doğar böyle bir durumda diplomatik ve siyasi başımız belaya girmez biz tüm mültecileri sınır dışı edeceğiz silah vereceğiz ama içine mermi koymayacağız. ya da mermi yerine kuru sıkı da koyabiliriz çelik yeleğe bir etki etmiyor. Esad'a süreceğiz. Mermi ateşlenmese bile deriz ki mermileri harcamışlar bizlik bir durum yok diyip sıyrılırız işin içinden. Çok detaylıca anlatmak lazım ama zihnim yoruldu. Neyse umarım anlamışsındır. @metaphroz Anlamadığın bir şey varsa söyle
 
Son düzenleme:
@metaphroz önceki gönderimi dikkatli oku meşru müdafaa hakkı doğar böyle bir durumda diplomatik ve siyasi başımız belaya girmez biz tüm mültecileri sınır dışı edeceğiz silah vereceğiz ama içine mermi koymayacağız. Esad'a süreceğiz.
Mermi ateşlenmese bile deriz ki mermileri harcamışlar bizlik bir durum yok diyip sıyrılırız işin içinden. Çok detaylıca anlatmak lazım ama zihnim yoruldu. Neyse umarım anlamışsındır.

@metaphroz ya da mermi yerine kuru sıkı da koyabiliriz çelik yeleğe bir etki etmiyor.

O böyle çözülecek bir şey değil. Çok fazla politika gerekiyor onları göndermek için. Öyle otobüse koyalım sınır dışına atalım olmuyor. Bizim anlayabileceğimiz işler değil pek. Tamamen dış siyaset.
 
Sert Arap ırkçısı olup bana vatan haini hümanist diyenler şimdi "ya arada birkaç tane iyi çıkabilir ama..." düşüncesine geçmişler hızlıca. Hiç yoktan iyidir.

Herhangi bir siyasi parti, açık açık sığınmacı politikasını açıklamadı daha. Fikirlerinizin çalınma korkusu mu var? Vatani bir durum değil mi bu? Bunun siyaseti olur mu? Bence olmamalı.

Genel olarak sadece ''göndereceğiz'' mesajı verdiklerinden insan, "herhalde çözümleri yok" diyor. Gerçekten de yok galiba.
 
YKS sınavı ve ramazan bayramından dolayı seçim Mayıs'ta olabilir artık aylar kaldı. Bu iktidara karşı Kılıçdaroğlu aday olmamalı Demirtaş'ı çıkaracağım diyerek oy kaybediyor. Kimse Demirtaş'ı seven birine oy vermez. Bu seçim kaybedilirse zaten kötü şeyler olacak. Bu kesin.
Hocam öyleyse seçimlere kaldı son 7 ay! Ha gayret be!

@Alizm Hocam YT üzerinde Hakan Can Erdenk diye bir şahıs var yurt dışında bu şahıs Cumhurbaşkanı Erdoğan'a hakaretler ediyor sürekli çoğu videolarında en önemlisi de seçim meçim olmayacak falan diyor videolarına bakabilirseniz ne demek istediğimi çok iyi anlarsınız. Ayrıca YT üzerinden konumunuzu değiştirmeyi unutmayınız Türkiye'den izlemek anlayacağınız üzere yasaklandı. (Umarım bu konuda bu cümleleri burada kurmam suç teşkil etmiyordur)
 
Son düzenleme:

Geri
Yukarı