Üniversite eğitimi için laptop mu masaüstü bilgisayar mı?

12Abdullah97

Hectopat
Daha fazla  
Üniversite eğitimi için laptop mu masaüstü bilgisayar mı yazılım mühendisliği okuyacağım Allah'ın izniyle. Sorum şu;
Yaşadığım şehirde okuyacağım, üniversiteyi bütçem 12000TL. Sizce laptop mu alayım yoksa masaüstü mü? Laptop taşınılabilir olduğundan alınır mı? Ben oyun da oynuyorum, haliyle 12000 TL'ye masaüstü almak daha mantıklı geliyor. Sizce ne yapmalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Şehir dışında okuyup evde kalacaksan masaüstü olabilir. Ama ev dediğimde öyle 5 6 ayda bir ev değiştirmeyeceksen. Biz mesela 4 arkadaştık başladığımız gibi 4 seneyi bir evde bitirdik.

Ama diyorsan ki yurt, apart olcak hiç masaüstüne girişme. Al laptopunu üniversite bitene kadar gül gibi bak, kendinden çok laptopa bak. Bak ki üniversite bittiğinde laptopu satabilesin.

Benim bu sene üniversite sondu; üç sene önce Asus FX502VE modelinde bir laptop almıştım, sıfır gibi kullandım her PC'yi açmadan çantasından bezini çıkartıp siliyordum o derece kusursuz baktım bir hafta önce de 5500 TL'ye satıp masaüstüne döndüm.

Laptopu okula götürüp iş yapmanız gereken bir bölüm okuyacaksanız büyük rahatlık olur sizin için. Mühendislik bölümlerinde örneğin yaptığınız ödevler vs için hard diskle proje taşıyıp okulda sabit bilgisayar kovalamak saçma. Bulsanız da kendi bilgisayarınız gibi olmayacaktır. Mecburen laptop alıp onu taşıyorlar her yere.

Ama tıp, eczacılık, ingiliz dili edebiyatı vs gibi bilgisayar işi olmayan bölümler okuyacaksanız alın masaüstü.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı