- Makaleler
- 1
Bunu bir moderatör söylüyordu, Mikail Fidan da olabilir. Eminim.Yazım kurallarına bu kadar dikkat edilen bir forumda emojinin nokta yerine kullanılabilmesine şaşırdım açıkçası.
Bunu bir moderatör söylüyordu, Mikail Fidan da olabilir. Eminim.Yazım kurallarına bu kadar dikkat edilen bir forumda emojinin nokta yerine kullanılabilmesine şaşırdım açıkçası.

Buraya katılmıyorum kesinlikle. Eğer yazdığınız bir metnin anlaşılmasını istiyorsanız düzgün yazmak zorundasınız. Düzgün yazmazsanız kimse sizi anlayamaz.Kaldı ki sayısal bölüm okuyanların sözel kuralları en son düşünmesi bana normal geliyor.
İşe yaradı mı peki? Çok merak ettim sonucu.Bende üniversite zamanında dış ticaret hocamızla hiç anlaşamıyordum. Bir arkadaş grubumuz vardı ve kadın bize kafayı takmıştı. Bizden tam 600 sayfalık tez ödevi hazırlamamızı istedi. Konuyu da tam hatırlamamakla birlikte çok fazla kaynağın olmadığı bir konuydu. İnternet üzerinde ne kadar kaynak varsa, kütüphanelerde ne kadar kitap varsa araştırdığımızda bile en fazla 300-350 sayfa civarında yazı çıkıyordu. Hadi 50 sayfa da kendi yorumlarımızı katalım yine de istenilen sayfa sayısına ulaşamıyorduk. Bizde boşlukları doldurmak amacıyla okul hayatımızı yakmak pahasına bir işe kalkıştık ve o dönemin (2010-2011 yılları) ne kadar meşhur şarkısı varsa şarkı sözlerini tezin içerisine yazıp öyle verdik.
Pişman değilim ama örnek alıp deneyenler çıkmasın lütfen.
İşe yaradı mı peki? Çok merak ettim sonucu.
İroniyse çok iyi, değilse aşırı komik.Dedi ve cümleyi noktayla bitirmedi
Hayır, yelpaze olarak kullandılar deyince onlara sinirlendim.@Doin Kızgın atmışsın Cemal Hocam sen misin yoksa?

Hayır, yelpaze olarak kullandılar deyince onlara sinirlendim.

Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.