Üniversite okunmalı mı?

Kolay değil evet, çok istiyorsan çok çalışacaksın hocam. Kazanacaksan da bir an önce kazan, her sene sınav ücretlerine vb. akıl almaz zam yapıyorlar.
Seneye gireceğim sınava. Bu yıl da başvuru yaptım ama tecrübe olsun diye gireceğim. Çünkü çalışmadım ve 3 ay kaldı.

Hocam gerçekten siz de azıcık bile okuma isteğinin olmadığını düşünüyorum. Dönüp dolaşıp yine aynı konuları açıyorsunuz. Attığınız konular, daha önceki sohbetlerimizi vs. düşünürsek sayısal için azıcık bile uygun olduğunuzu düşünmüyorum. Çözemeyip attığınız sorulardan seviyenizin gerçekten düşük olduğu anlaşılıyor. Bu yıl için iyi bir yer kazanmanız imkansız, diğer yıl içinde düzenli olarak ders çalışacak azim yok sizde. Eğer iyi bir yer istiyorsanız bu gidişle rüyanızda bile göremezsiniz. Gerçekten böyle devam edecekseniz salın dersleri de değerli zamanınız boşa gitmesin.

Üniversite okuyordum 1.sınıftayım ama saldım. Sizce tekrardan üniversite okumalı mıyım? Hiçbir meslek alanında bilgim vb. yok. Anadolu lisesi mezunuyum. Direkt iş hayatına mı atılmalıyım?

Kulağa pek mantıklı gelmiyor. Meslek kurslarına gidebilirsin o sırada bir yerde geçiçi olarak çalışabilirsin.

Hocam gerçekten siz de azıcık bile okuma isteğinin olmadığını düşünüyorum. Dönüp dolaşıp yine aynı konuları açıyorsunuz. Attığınız konular, daha önceki sohbetlerimizi vs. düşünürsek sayısal için azıcık bile uygun olduğunuzu düşünmüyorum. Çözemeyip attığınız sorulardan seviyenizin gerçekten düşük olduğu anlaşılıyor. Bu yıl için iyi bir yer kazanmanız imkansız, diğer yıl içinde düzenli olarak ders çalışacak azim yok sizde. Eğer iyi bir yer istiyorsanız bu gidişle rüyanızda bile göremezsiniz. Gerçekten böyle devam edecekseniz salın dersleri de değerli zamanınız boşa gitmesin.
Ne alakası var hocam ders çalışmayı bilmiyorum diye okuma isteğimin olmaması ne alaka yani? Ne yapayım öğrenemedim çalışmayı. Bu yıl da üniversite başıma bela oldu OBP kesilmesine yol açtı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı