Üniversite okunmalı mı?

Yok hocam cidden problemlerim var umarım düzelirim. Yani çevremde soracak kimsem de yok. Cidden kimsem yok. Buraya konu açmakta buluyorum çareyi.

Çok basit bir şey yap bir liste aç planladığın şeyi + ve - ile sırala daha ağır basan tarafı seç, burada sanki yapmak istemiyorsun da biri sana yap desin başaramayınca da suçu ona atıp kendi vicdanını rahatlatmak istiyormuşsun gibi geliyor.

Ne alakası var hocam ders çalışmayı bilmiyorum diye okuma isteğimin olmaması ne alaka yani? Ne yapayım öğrenemedim çalışmayı. Bu yıl da üniversite başıma bela oldu OBP kesilmesine yol açtı.
Ders çalışmayı bilmiyorsunuz diye bu sonuca ulaşmadım, ders çalışmayı bilmemenize rağmen hala daha öğrenmeye çalışmadığınız için ve size onlarca satır cümleler yazmamıza rağmen azıcık bile ders çıkarmaya çalışmadığınız için ulaştım. Ders çalışmayı öğrenmek vahiy ile direkt beyninize inmeyecek. Gerçekten ders çalışmak isteseydiniz haftalardır aynı konuları açmak yerine bir yerlerden tutmaya başlardınız. Koskoca 24 saatin var, haftalar boyunca sadece 3-4 saat ayırsaydın ders için nasıl çalışacağını anlardın. Süreç ve azim isteyen şey için forumda ne olduğu bilinmeyen kişilerden tavsiye ve sonuç istiyorsun.

Ders çalışmayı bilmiyorsunuz diye bu sonuca ulaşmadım, ders çalışmayı bilmemenize rağmen hala daha öğrenmeye çalışmadığınız için ve size onlarca satır cümleler yazmamıza rağmen azıcık bile ders çıkarmaya çalışmadığınız için ulaştım. Ders çalışmayı öğrenmek vahiy ile direkt beyninize inmeyecek. Gerçekten ders çalışmak isteseydiniz haftalardır aynı konuları açmak yerine bir yerlerden tutmaya başlardınız. Koskoca 24 saatin var, haftalar boyunca sadece 3-4 saat ayırsaydın ders için nasıl çalışacağını anlardın. Süreç ve azim isteyen şey için forumda ne olduğu bilinmeyen kişilerden tavsiye ve sonuç istiyorsun.
Dediğim gibi problemlerim, sıkıntılarım var. Buraya anlatırdım ama derya deniz upuzun. O yüzden konu açtım. Yoksa ben ister miyim burada insanları meşgul edeyim.

Yok hocam cidden problemlerim var umarım düzelirim. Yani çevremde soracak kimsem de yok. Cidden kimsem yok. Buraya konu açmakta buluyorum çareyi.
Sizi iyi anlıyorum. Bende bu yıl okuduğum üniversiteyi bıraktım ama karar vermem en fazla 1 ay sürdü ve oturup çalışmaya başladım. Daha önceden de söyledim ders çalışmak zor geliyorsa yönetim bilişim sistemleri bölümünü veya başka bölümleri tutturmaya çalışın. Emin olun çalışma hayatına girmekten daha iyi bir karar olur.

Dediğim gibi problemlerim, sıkıntılarım var. Buraya anlatırdım ama derya deniz upuzun. O yüzden konu açtım. Yoksa ben ister miyim burada insanları meşgul edeyim.

Yardımcı olmaya çalışıyoruz. Ama dediğim gibi psikiyatriye gitmek iyi olacak. Erken teşhis iyi olabilir.

Ayrıca haftalardır ders çalışmamamın bir nedeni var.
Nedeni sende kalsın. Tüm her şeyini paylaşmak zorunda değilsin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı