Üniversite Sınavları İçin Raunt Platformu Nasıldır?

Anomali

Kilopat
Katılım
14 Aralık 2014
Mesajlar
89
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhabalar arkadaşlar. Bu yıl üniversite sınavlarına hazırlanacağım. Dershaneye gitme gibi bir durumum yok (Erzurum'un kırsal bir ilçesine memur olarak atandığım için) bu yüzden internetten konuları dinleyebileceğim, tekrar edebileceğim, deneme sınavlarına katılabileceğim bir eğitim platformu arıyorum. İnternette yaptığım araştırmalarda ilk olarak Raunt'u buldum. Raunt platformuna üye olan arkadaş var mı? Veya yakın arkadaşı üye olan, kısa süreli deneme fırsatı bulmuş olanlar beni bilgilendirirse sevinirim. Eskiden Uğur Yayınlarına ait bir platform olduğunu ve kullanıcıların pek memnun olmadığını okudum. Şu anki durumu hakkında bilgi edinmek istiyorum. Öğretim kadrosu nasıl? Yolladıkları kitaplar kaliteli mi? Sistemi nasıl işliyor ? Konu anlatımları detaylı mı? Bu soruların cevaplarını öğrenmek istiyorum. Ayrıca bunun dışında bildiğiniz platformlar var ise tavsiyelerinize açığım.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Sitesinde gezindim ama örnek videoya rastlamadım. Yanında verdikleri kitaplar gözümü korkuttu. Doping hafıza almayı düşünüyorum. O daha çok görsel olarak bize hitap ediyor gibi. Sanada tavsiye ederim. Bir göz gezdir istersen. Alanların hepsi çok memnun olduğunu söylüyor. :D
 
Uzak durmanı tavsiye ederim. Kitap içerikleri ve video içerikleri yeterli kalitede değil. Matematik için Behzat Rahsuli'yi ve diğer dersler için de Youtube'dan videolar izlemeni tavsiye ederim.
 
Başlığı yeni gördüğüm için şimdi cevap yazıyorum. Benim kullandığım online kaynaklar arasında raunt en iyisiydi diyebilirim. Konu anlatımı ve sorular açısından çok zengin. Hem kendi deneyimime hem de raunt’u daha önceden kullanan birkaç arkadaşlarımdaki gözlemime dayanarak onu kullandıktan sonra çok fazla kaynağa veya rehberlik öğretmenine ihtiyaç duymazsın.
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı