nankörün bastonu
Decapat
Daha fazla
Bugün sabah saatlerinde kahvaltı yaparken sınıftaki bir arkadaşımla bir tane WhatsApp grubuna alındığımızı fark ettim ve neden eklendiğimi sordum. Bizim sınıfta X diye bir kız varmış ve birileri bu kızla konuşuyormuş, bu X denilen kızı ben hayatımda görmedim ve duymadım çünkü sınıftaki herkesi tanımıyoruz biz. Numaramızı nereden buldunuz dedik biz her şeyinizi biliyoruz falan demeye başladılar. Yüksek ihtimalle kız sınıf grubundaysa gruptaki erkeklerin numarasını vermiş bunlara. Kızı tanımadığımızı ve bahsettiğiniz şekilde bir şeyin olmadığını, okuldan eve evden okula giden insanlar olduğumuzu söyledik ama sabah sabah yaşadığım bu olay çok sinirlendirdi beni. Gereksiz yere başıma bela almak istemediğim için de alttan almaya çalıştım ama ne hakla bu tarz şeyler yapabiliyorlar aklım almıyor. Ne belirttiği kızı tanıyorum, ne bu şahısları tanıyorum durup dururken bir olayın içine çekildim. Konu kapandı çıktık gruptan ama yine karşıma çıkarlar mı bilmiyorum. Sınıfta başka erkekler de vardı niye bizi seçtiniz diyoruz, gözümüze battınız diyorlar. Böyle bir şey olabilir mi ya? Çok trajikomik.