Üniversitede araba şart mı?

gizemli peri

Femtopat
Daha fazla  
Eger yeterince duzgun calissaydim, bu sene üniversiteye baslarken altima arabami cekerdim ama butun birikimimiz okuluma gidecek, mezunum. Bir daha kalmaya mecalim yok. Sizce sirf araba almak icin beklemem aptallik mi olur? İstanbul'da yasiyorum kizim, tip bolumune gireceğim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben de tıp fakültesi okuyorum. Mezuniyete az kaldı ve eğitimimin yarısını otomobilsiz yarısını ise otomobilli geçirdim.
Net bir şekilde söyleyeyim araç şart değil. Aracın olmadan da okursun. Zamanın daha değerli.
Tıp okurken araba lazım mı? Bence evet lazım. Tıp dünyanın en uzun eğitimi, 6 sene araçsız zor olur. Ama 1 sene kaybetmek aptallık olur. Bunu sorman bile saçma geldi bana açıkcası.

Konu sahibi arkadaş sanırım yine ona mantıklı gelmeyen bir şey yazınca cevap vermiyor sanırım konuyu göz ardı ediyorum ben.

Bu sistem yazim kurallarindan dolayi uyari verdigi icin yasak geldi ve yazamadim ayrica benim yazdigim butun sorulari tek tek incelemeniz de komik.

Araba her zaman alınır ama bir gelecek her zaman kazanılmaz benim durumda biraz öyle oldu ehliyet alıp altıma araba çekerim kafası yapma pişman olursun arabayı 2 sene geç alsan bir şey kayıp etmesin
Haklisin acelesi yok aslinda bi anlik gaflete dustum

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı