Üniversitede yaşadığım garip olay

Hydrawarrior

Hectopat
Daha fazla  
İyi günler bu sene fena olmayan bir üniversite kazandım ve hazırlık okumaktayım. Okul başlayalı 3.5 hafta oldu ve sınıftan bayağı herkesle konuşur oldum ama bulunduğum grup kadar herkesle iyi konuşmuyordum. Sağlıktan ötürü 3 gün okula gidemedim ve o sıralar ne olduysa artık benimle konuşmamaya başladılar. Buluşup bir şeyler yapalım diye yazdığım zaman onlar önceden konuşup buluşuyorlardı ve neredesiniz diye yazdığımda bilmiyorum diye cevap veriyorlardı. Bir kere her zamanki gittiğimiz yere baskına gittiğimde onlar önceden buluşmuş oturuyorlardı. Sizce ne yapmalıyım?

Son düzenleme:
Onlarla takılmayı bırakın, bırakmadan önce aralarında en samimi olduğunuz kim varsa onunla konuşmanızı tavsiye ederim. Notlarınızı tam tutun bütün derslerde, bilgi güçtür diye boşuna demediler :) Not için gelirlerse vermezsiniz olur biter, kaybeden onlar olmuş olur. Ben de ona benzer durumlar vardı fakat gözlem yaptım, neyi bilmiyorlar, neyi beceremiyorlar diye inceledim ve şimdi ya not ya da bilgisayar konularında vs beni arıyorlar hep. Üstüne üstlük fakülte temsilcisi seçtiler :) Şimdi Senato başkanlığına oynuyorum :)

Onlarla takılmayı bırakın, bırakmadan önce aralarında en samimi olduğunuz kim varsa onunla konuşmanızı tavsiye ederim. Notlarınızı tam tutun bütün derslerde, bilgi güçtür diye boşuna demediler :) not için gelirlerse vermezsiniz olur biter, kaybeden onlar olmuş olur. Ben de ona benzer durumlar vardı fakat gözlem yaptım, neyi bilmiyorlar, neyi beceremiyorlar diye inceledim ve şimdi ya not ya da bilgisayar konularında vs beni arıyorlar hep. Üstüne üstlük fakülte temsilcisi seçtiler :) şimdi senato başkanlığına oynuyorum :)

Bayağı sisteminizi kurmuşsunuz. Peki sorgulama yapsam doğru olur mu yoksa dediğiniz gibi hiç muhatap olmayayım mı?

Bayağı sisteminizi kurmuşsunuz. Peki sorgulama yapsam doğru olur mu yoksa dediğiniz gibi hiç muhatap olmayayım mı?

Sorgulamayı o grubun içindeki en samimi olduğunuz kişiyle yapın, baktınız tık yok, yolu verirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı