Üniversiteler kapalı tutulacak iddiaları

Coderman128

Kilopat
Katılım
12 Nisan 2020
Mesajlar
7.324
Makaleler
1
Çözümler
24
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Bu sene her bölüm tıka basa dolduğu için barınma sorunu daha üst bir noktaya çıkacakmış. Yozgat'ın, Çorum'un üniversiteleri bile tıka basa dolmuş. Bu yüzden hibrit veya Online eğitim var gündemde. Sizce ne olur?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
İyi üniversitelerde online eğitim iyi oluyo rda kötü üniversiteler ve orta seviyedeki üniversitelerin online hakkında bir şey bildiği yok.
 
Olacağını düşünmüyorum. Özellikle Çorum gibi neredeyse bütün ekonomisi öğrencileri kökmekle ilerleyen illerde çok büyük ekonomik sıkıntılara sebep olur bu olay. Seçim öncesi göze alamazlar.
 
Bir de Online eğitime sevinen arkadaşlar var, görüyorum sosyal medyada. Sevinen birçok kişi var. Online eğitimin nesine sevindiklerini de anlamak güç. Online eğitimden mezun olunca çok mu iyi olacak? Tabii ki de hayır, çoğu işveren yeni mezun öğrenciyi zaten işe almak istemiyor. Şimdi Online eğitimi bahane ediyorlar. Diyorlar ki Online eğitimden mezun oldun, seni neden işe alayım? Okulların kesinlikle Online olmaması gerekiyor.
 
Yapmasınlar. Ben mezun oldum 1 dönemim depremden gitti, okulun başını da Virüs aldı. (Evde üniversite okunmaz)
 
Allah'ın dağına üniversite yaparken yurdunu da düşünmüşlerdir merak etmeyin. Düşünmedilerse şimdi mecbur düşünecekler.
O işler bizim ülkede hiç öyle olmuyor bunun da çözümünü düşünmüşlerdir kesin diyorsun zaman geliyor bakıyorsun ki cidden düşünmemişler. Üniversitemin son senesindeyim bu dönem de online olursa 2,5 yıl online eğitim alarak bitirmiş olacağım.
 

Geri
Yukarı