Üniversiteye 3 yıl varken laptop mu masaüstü mü alınmalı?

sO_Os

Decapat
Daha fazla  
(Bilgisayarı oyun oynamak amacıyla da kullanacağım.)

Şu an 10.sınıfa geçiyorum üniversiteye gitmeme 3 sene var. Masaüstü almak mı mantıklı olur, yoksa fazla para verip laptop mu almak mantıklı olur gerçekten bilmiyorum. Kararsızım.

Masaüstü alırsam 3 sene boyunca oynarım sonra satmak zorunda kalıp, laptop alırım büyük ihtimal.

Laptop alırsam üniversiteye kadar 3 sene oyun amaçlı kullanacağım, yani üniversiteye başlayınca ömründen 3 yıl kısalmış bir laptopla başlamış olacağım. Sonra ısınma gibi problemler falan, bir de artık küçük ekrandan sıkıldım. Evde 10 yıllık laptop bir işe yaramıyor Minecraft açmıyor. Sıkıldım.

Ne yapmalıyım gerçekten kararsızım yardımcı olursanız sevinirim.

(Bilgisayarı oyun oynamak amacıyla da kullanacağım.)

Şu an 10.sınıfa geçiyorum üniversiteye gitmeme 3 sene var. Masaüstü almak mı mantıklı olur, yoksa fazla para verip laptop mu almak mantıklı olur gerçekten bilmiyorum. Kararsızım.

Masaüstü alırsam 3 sene boyunca oynarım sonra satmak zorunda kalıp, laptop alırım büyük ihtimal.

Laptop alırsam üniversiteye kadar 3 sene oyun amaçlı kullanacağım, yani üniversiteye başlayınca ömründen 3 yıl kısalmış bir laptopla başlamış olacağım. Sonra ısınma gibi problemler falan, bir de artık küçük ekrandan sıkıldım. Evde 10 yıllık laptop bir işe yaramıyor Minecraft açmıyor. Sıkıldım.

Ne yapmalıyım gerçekten kararsızım yardımcı olursanız sevinirim.

Bence masaüstü alabilirsin üniversiteyi ilk senede kazanacağının garantisi de yok.

Yarın bir gün fiyatların 2 kat artmayacağının garantisi yok, eli çabuk tutmak lazım.
2.olarak 3 yıl boyunca sırf oyun oynayacaksanız masaüstü daha iyi bir tercih ama hem ders hem yazılım hem oyun karışık bir kullanım senaryonuz varsa laptop kesinlikle daha iyi bir tercih.

3 yıl çok uzun bir süre. Bugün aldığınız Laptop'ı 3-4 yıl sonra zaten yavaştan değiştirmek isteyeceksiniz. 3 yıl sonrası için teknolojik ürün almayı mantıklı bulmuyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı