Üst üste 3 şınav çekebilmek normal mi?

Siz çektikçe artacak. 110 kilo olmanız elbette fark yaratıyordur fakat o kadar da etkileyeceğini sanmıyorum. Günlük hiç yoksa kendinizi 2 kere zorlayarak çekebildiğiniz kadar şınav çekseniz bile 1 haftada 7 - 8 şınava çıkabilirsiniz.
Ağırlıkla elbetteki ilgisi var hocam. Siz aynı kas kütlesiyle 80 kg bedeni mi daha rahat kaldırırsınız 110'u mu? Merak ettiğim 3 çok mu az.

Merhaba. Yaklaşık 110 kiloyum ve üst üste 3 şınav anca çekebiliyorum. Sizce kilodan dolayı normal midir? Şu an zayıflayıp kaslanmaya çalışıyorum.
Hocam şınav çekerken 2 kilogram bile aşırı etki ediyor. Kaslanıp üstüne yağ da eritirseniz bu sayı çok rahat artar. Şu an 3 tane çekebilmek gayet normal gibime geldi.

Ağırlıkla elbetteki ilgisi var hocam. Siz aynı kas kütlesiyle 80 kg bedeni mi daha rahat kaldırırsınız 110'u mu? Merak ettiğim 3 çok mu az.
110 kilonunda kendine göre kas oranı daha fazla oluyor, bunu ihmal etmeyin. 3 şınav elbette ki az. Ben ve diğer hocaların dediği gibi, çalıştıkça zamanla artar. Tamamen size bağlı.

Sistemi sat bilgisayarı 1.5yıl sonra gelişimi gör
Ahahahahah akşam akşam güldürdünüz hocam Allah da sizi güldürsün. O kadar fazla vakit geçirdiğim söylenemez bilgisayarda ama yiyip de doymuyorum bi' türlü :D. Şaka bir yana aldıktan sonra ben de biraz pişman oldum, sizinki gibi 4060'lı bir PC de yetermiş.

110 kilonunda kendine göre kas oranı daha fazla oluyor, bunu ihmal etmeyin. 3 şınav elbette ki az. Ben ve diğer hocaların dediği gibi, çalıştıkça zamanla artar. Tamamen size bağlı.
Evet öyle ama o kas fazlalığı genelde alt vücutta yani vücudu taşıyan kısımda oluyor. Ağırlığın üst vücut heleki kol kaslarına pek bir etkisi yok maalesef.

Hocam haftada 3 gün 7km olmak üzere yürüyüş yapıyorum. Ayrıca yine haftada 3 gün 7,5kg'lık dumbell'lar ile full body çalışıyorum. Sanıyorum bu şekilde her ikisini birden yapabilirim.
Yaparsınız tempolu yürüyüşü %50 koşuya çıkartın daha çok kalori yakarsınız. Çalıştığınız gün sayısını da 4’e çekin.

3 şınav bence 110 kilo için gayet iyi. Amacınız gücünüzü kaybetmeden kilo vermek olsun. Bol protein yiyin, bol bol su için. 400 500 kalori civarında kalori açığı bırakın. Kas kaybetmemek hatta kas yapmak için ağırlık çalışın. Kardiyoyu fazla abartmayın aralıksız çok kardiyo da kas kaybına neden olur.

3 şınav bence 110 kilo için gayet iyi. Amacınız gücünüzü kaybetmeden kilo vermek olsun. Bol protein yiyin, bol bol su için. 400 500 kalori civarında kalori açığı bırakın. Kas kaybetmemek hatta kas yapmak için ağırlık çalışın. Kardiyoyu fazla abartmayın aralıksız çok kardiyo da kas kaybına neden olur.
Teşekkürler hocam tavsiyelerinizi dikkate alacağım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı