Ultima 5600X ve 3060 Ti sistem alınır mı?

seeuslove

Zeptopat
Katılım
19 Eylül 2021
Mesajlar
26
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Bütçe 14000.

Arkadaşlarım ve büyüklerim herkese merhaba, aşağıda linkini yazmış olduğum sistem hakkında önerilerinizi bekliyorum. Çok tecrübem olmadığı için kendimce parçaların yorumlarına, testlerine bakıp karar vermeye çalıştım ama değerli tecrübelerinizden yararlanmak istiyorum. Sizce nasıl sistem, alınır mı?
Bir de Gaminggen sitesi güvenilir mi bilgisi olan varsa çok memnun olurum.

Aranıza yeni katıldım kural ihlalinde bulunduysam lütfen uyarın. Yorum yapan herkese teşekkür ediyorum.

 
Son düzenleyen: Moderatör:
Gaminggen bildiğim kadarıyla güvenilir. Bence sistemde bütün parçalar fiyatına göre iyi sadece güç kaynağı biraz daha iyi olabilirmiş ama onun da sıkıntı çıkaracağını sanmıyorum.
 
Gaminggen bildiğim kadarıyla güvenilir. Bence sistemde bütün parçalar fiyatına göre iyi sadece güç kaynağı biraz daha iyi olabilirmiş ama onun da sıkıntı çıkaracağını sanmıyorum. teşekkür ediyorum değerli yorumunuz için.

Çok teşekkür ediyorum değerli yorumunuz için. Siteden hiç alışveriş yapmadığım için biraz endişeliydim açıkçası bazı yorumlardan dolayı, son olarak soğutucu öneriniz varmı max 1k ya kadar
 
Sistem güzel, kasa dışında kötü parça göremedim, hatta çoğu oldukça kaliteli parçalar. Kasanın kalitesini de bilmiyorum ancak görünüşünü hiç sevmiyorum.
Sıvı soğutma değil hava soğutma öneririm. İlla sıvı soğutma olsun diyorsan Arctic Liquid Freezer 240 al. Tabii kasaya sığacaksa. Olmadı öne takarsın. (Arctic radyatörleri normalden kalın olur.)
 
çok teşekkür ediyorum sistem ve site adına yorumlarınızı belirtirseniz de çok sevinirim hocam
Site güvenilir.
Müşteri hizmetlerini bilmiyorum, iyi değil sanırım.
Geçen bu siteden birisinin kasası kargoda kırılmış, öyle gelmiş. Doğal olarak yardımcı olmadılar, çünkü kasayı teslim almış.
Kargoyu alırken iyi kontrol et, gerekirse şubeye git orada aç. Kasayı açarken videoya çek, ekrana görüntü gelmeden kapatma.
 

Geri
Yukarı