Ultimate Custom Night en zorlandığınız karakter hangisi?

Makaleler
4
Yer
Hawkins
Daha fazla  
Meslek
#1 Hero
CHICA! DJ Sterf'den izledim. Hala yapamıyorum ya, puanı düşük olduğunda yapabiliyorum. 15 saniye aralığında Global Music Box çalıştırmak lazımmış. Sizin en zorlandığınız karakter hangisi?

Son düzenleyen: Moderatör:
4. oyundaki foxy. Hani şu pembe olan. Adını hatırlamıyorum çünkü bayağıdır oynamıyorum.
Saatine bakacan da saati kontrol edecen de.

Sister location (5. oyun)'da o foxy. Funtime foxy adı. Death coin basmanı öneriyorum.
Nighmare mangle, zamanında çok oynamışımdır FNAF'ı.
Funtime Foxy'den bahsediyor.
Nightmare bb. Nightmarionne'la uğraşırken gözünü açıp açmadığını görmek çok sorun oluyor.

Nightmare bb normalde kolay, fakat haklısın nightmarionette ile çok zor oluyor.

Sister location (5. oyun)'da o foxy. Funtime foxy adı. Death coin basmanı öneriyorum.

Funtime Foxy'den bahsediyor.

Nightmare bb normalde kolay, fakat haklısın nightmarionette ile çok zor oluyor.

Ama Nightmare Bonny olunca ve oyuncağını almayınca para biriktirerek deathcoin almak çok uzun ve tehlikeli sürüyor.(Gelende Baby ve N. Bonny'yi bulundukları kamerayı açık bırakarak sabit tutuyorum)

Ama nightmare bonny olunca ve oyuncağını almayınca para biriktirerek deathcoin almak çok uzun ve tehlikeli sürüyor.(Gelende baby ve n. Bonny'yi bulundukları kamerayı açık bırakarak sabit tutuyorum)

Kamerayı gece boyunca cam 2'de bırakırsan. Baby, nightmare bonnie, nightmare mangle, hatta Rockstar chicayı da levhayı solda bırakarak eklersen, kamera değiştirmediğin sürece saldırmıyorlar. Biliyorsundur zaten de söylemek istedim ben :D

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı