Unlost'un FPS yükseltme rehberini nasıl buldunuz?

Videonun kapak fotoğrafındaki muhteşem yüz ifadesini gördüğüm anda zaten azıcık olan tıklama isteğim de gittiği için izlemedim. Yeni ekran kartı alarak bile (GeForce 9600 GTX'ten RTX 2080 Ti'ye geçmedikçe) 60'tan 200'e çıkamazken bu ne tık tuzağıdır.

Hocam ben kapağı görünce çözünürlüğü ve oyun ayarlarını düşürüyor sandım😄😄

Tek tek cevap veremedim ama bütün mesajları tek tek okudum. Sizinle aynı fikirdeyim. Videonun sevdiğim tek tarafı gereksiz dosyaları silme ve gereksiz özellikleri kapatma önerileriydi. FPS'e etki etmese bile sade kullanım taraftarıyım.

Videonun kapak fotoğrafındaki muhteşem yüz ifadesini gördüğüm anda zaten azıcık olan tıklama isteğim de gittiği için izlemedim. Yeni ekran kartı alarak bile (GeForce 9600 GTX'ten RTX 2080 Ti'ye geçmedikçe) 60'tan 200'e çıkamazken bu ne tık tuzağıdır.
Random atmak istiyorum. :D

FPS artmadı ayrıca ekran kartım daha fazla ısınmaya başladı normalde csgo da 50-52 arası alırdım şimdi 53-55 derece alıyorum
Teknik olarak artmış oluyor :D.

-

Ben rehberi beğendim. Zaten çok zararlı bir şey göremedim. Fakat bu işlemler eski kartlar için değil de, F/P kartlar için daha iyi olur diye düşünüyorum. GTX 1050&1060 falan. Genelde hep yalan söylemiş Unlost'un takipçileri. Sırf story'de paylaşıyor diye 50'den, 200'e çıktı diyen var. Laptop için de performans moduna almayı göstermiş. Genel olarak yararlı bence. Biraz fazla enerjik ve istekli yaptığı için ClickBait olarak algılanmış gibime geldi. Adam sadece hevesli olarak anlatmış.

Bilmeyen insanlar için iyi bir rehber olmuş ama bilen insanlar zaten bu ayarları yaparak oynar. Çok ekstra bir şey göremedim.

Teşekkürler UNLOST abi. Biraz daha zorlasam Zula'ya dönecekti ama olsun artık 140+ fps alıyorum.

1586598326334.png

Technopat Haberler

Geri
Yukarı