Çözüldü Upload hızı kesilmesi

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

298842

Hectopat
Merhabalar, altyapım çok kötü. Altyapımın el verdiği en iyi Internet'i kullanmaktayım. ADSL internet ve yükleme 0.50 - 0.80 civarlarında geziyor. Bir site var ve buraya dosya yüklerken sürekli hata alıyordum. Bunun üzerine e-posta atarak sorunumu site yetkilisine bildirdim. Site yetkilisi bana " yüklerken upload hızının kesilmesi veya ADSL gibi internet kullanıyorsan kopmalar hep oluşacaktır." yazdı. Benim sorum dosya yüklerken yükleme hızının kesilmesine engel olabilir'miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Hayır mesela arkada bilgisayardan bir şey yüklüyorum o sırada telefona bakıyorum. Telefonda İnternet var fakat bilgisayarda hata veriyor. Yada bilgisayarda yüklerken gene bilgisayarda takılıyorum bilgisayarda İnternet gene var fakat arkada o sayfa hata veriyor.
Siteyle alakalı olabilir mi acaba? Ailemin oturduğu evde de ADSL var, Discord'a video atarken sık sık hata alıyordum. YouTube'da, WhatsApp'ta falan sorun olmuyordu.
Ara operatörü senle alakalı değil alt yapın kötüyse sana bi paket oluşturuyolar ve kutu takıyolar binada otoruyosan imza fln topla bizim eski sitede öyle yapmıştım herkez onayladı adamlara söyledim sonra kutu taktılar 24 mbps sınır ben 22 alyodum uploud 5 di ben 4 alıyodum

Farklı cihazlarda da kesilme oluyorsa altyapı kaynaklıdır.
Hayır mesela arkada bilgisayardan bir şey yüklüyorum o sırada telefona bakıyorum. Telefonda İnternet var fakat bilgisayarda hata veriyor. Yada bilgisayarda yüklerken gene bilgisayarda takılıyorum bilgisayarda İnternet gene var fakat arkada o sayfa hata veriyor.
Ara operatörü senle alakalı değil alt yapın kötüyse sana bi paket oluşturuyolar ve kutu takıyolar binada otoruyosan imza fln topla bizim eski sitede öyle yapmıştım herkez onayladı adamlara söyledim sonra kutu taktılar 24 mbps sınır ben 22 alyodum uploud 5 di ben 4 alıyodum
Dostum binada sevmediğim komşularda var bu komşulardan imza alamam hatta yüzlerine bakmak bile istemiyorum.

Siteyle alakalı olabilir mi acaba? Ailemin oturduğu evde de ADSL var, Discord'a video atarken sık sık hata alıyordum. YouTube'da, WhatsApp'ta falan sorun olmuyordu.

Çözüm
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı