- Makaleler
- 25
Parasını öderseniz çalışıyorlar. Standart gönderide dağıtım yapmıyorlar sanırım yine de.Yanlış, cumartesi çalışmıyolar.
Hafta içi 09:00-18:30 arası açıklar.
Parasını öderseniz çalışıyorlar. Standart gönderide dağıtım yapmıyorlar sanırım yine de.Yanlış, cumartesi çalışmıyolar.
Bak bunu bilmiyordumParasını öderseniz çalışıyorlar. Standart gönderide dağıtım yapmıyorlar sanırım yine de.
Hafta içi 09:00-18:30 arası açıklar.
Hocam ama sadece size getirmiyor ki adamın elinde bir sürü kargo ve sizin gibi bekleyen bir sürü kullanıcı var. Lütfen empati kur.
Bana Adana'dan gelen kargoda, İstanbul'dan gelen kargoda, kargoya veriliş günü ve ertesi gün geçtikten sonra elime ulaşıyordu. Yani pazartesi verilen kargo çarşamba elimdeydi.
(İstanbul-batman)
Hocam ama sadece size getirmiyor ki adamın elinde bir sürü kargo ve sizin gibi bekleyen bir sürü kullanıcı var. Lütfen empati kurun.
Ku.
Oo hemşerimbenim İstanbul'da evim arası mesafe seninkinden daha kısa o zaman bu hafta elime ulasma ihtimali var.
Empati kuruyorum tabii ki ama elime ne zaman ulaşacağını bilmek de istiyorum çünkü ders çalışmam lazım ve geride kalmak istemiyorum![]()
Ha ben UPS kargomu dayanamadım kendim gittim, baktım gördümkü daha bir şeyde yok iyi ki almışım. Dünde MNG Kargo'yu almaya gittim oda aynı sürede geldi, gitmez olaydım adamlar zaten arabaya yüklemişti.
Bana tahmini süreden önce geldi o yüzden merak etmeyin yakında gelir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.