Utanıyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ciddileşmiş falan değil millet gerçek sanıp olayı yayan kişilerle dalga geçiyor.
Ciddiye almadıklarını mı sanıyorsun? Gir Twitter'a kaç kişi bu olayı gerçek sandı, haksız da değiller ama. Her şeyin mizahını yapan bir kitle var. Sonra 20 Nisan'ı da gerçek sanıp "aa 20 Nisan'ı savunalım biz de onları öldürelim." diye bir kitle çıkacak.
 
Ülkenin durumu zaten vahimken bir de neylerle uğraşıyoruz, yapılan işe bakın ya.
 
Uzun saçlı arkadaşım bugün dışarı çıkmayacakmış.
Cidden hayret ediyorum. Neden böyle bir gün var?
 
arkadaslra erkekler 12 nisan taciz gunu baslatmis biber gazi yapip yaniniza almayi unutmayin biz esitlik istedik vermediler hepsini oldurucez huağğağa
Cidden bana da üstteki insanlardan çok fazla geliyor.
 
Arkadaslra erkekler 12 Nisan taciz gunu baslatmis biber gazi yapip yaniniza almayi unutmayin biz esitlik istedik vermediler hepsini oldurucez huağğağa.
Cidden bana da üstteki insanlardan çok fazla geliyor.

Aynen TikTok'da feminist arkadaşlar biber gazı yapımı gösteriyordu. "3/C den X (isim yazmak istemedim) kendini koruyor."
 
Kimse böyle bir şey yapmayacak, bu olayı yayan insanlar başlatanlardan çok, oha böyle bir olay mı var deyip ilgi çekmeye çalışan sözde kadın savunucularıdır. Kimse cesaret edip bu postu paylaşamaz zaten. Bu çirkin olayın yayılmamasını istiyorsanız, konuşmayın. Konunun silinmesini istiyorum.

Bu çirkin olayın yayılmaması gerektiğini düşünüyorum ve konunun silinmesini talep ediyorum. Tecavüzün bu kadar çok olduğu bir ülkede, böyle bir günün adı bile geçmemeli. Pis zihniyetli düşük iq insanların gözünün önüne daha çok çıkma şansı artmamalı.

Konu uyarı amaçlı açılsa bile, bu tarz uyarılar yüzünden yayıldı bu olay. Rica ediyorum, bu tarz konular yasaklanmalı.

Kadınları koruma amaçlı açıldığını da sanmıyorum bu tarz konuların.

Ve konu bin kere tıklandı. Bin kişinin içinde kaçı doğru ile yanlışı ayırt edebiliyor bilmiyoruz. Süpersiniz.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yeni konular

Geri
Yukarı