Utanıyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Küfür yasak olmasaydı bilmedikleri küfürleri duyacaklardı, umarım kulakları çınlamıştır biraz olsun. :)

@Arda_Animations kahkaha atmanın sebebini öğrenebilir miyim?

Hocam "bilmedikleri küfürler duyacaklar" a güldüm :D.
3 kere etiketlemenizin sebebi nedir :D?
1618229018689.png
 
Sabah kalkar kalkmaz Twitterda bu konuyu gördüm ve diyecek bir şey bulamadım. Yazık bu olayın bile mizahını yapan iğrenç insanlar var.
 
Bu olayın büyüme sebebi ciddiye alanlar. Bunun olacağını düşünü
Bunun şakası mı olur?
Evet, olur. Üstte çıkma amacı anlatılmış zaten.
12 Nisan olayı Facebook'da, aptal feministlerle, duyarcı, primci, kadınlara şiddet olmamalı deyip mafya sevgili isteyen Twitter kitlesiyle, 250gr.'cılarla, dizilerde, filmlerde kadına dayağı meşru gösteren Türk medyasıyla dalga geçmek için çıkartılmıştı.
Bak, burada çok güzel anlatılmış. Solcu Gazete gibi sayfalar ve 15 yaşındaki feminaziler olayı saptırdı.
 
Evet şu an kendi cinsiyetimden utanıyorum. Bir zeka**z arkadaşımız 12 Nisan'ı dünya tec*vüz günü ilan etmiş (mizah amaçlı ama bence bunun mizahı olmaz) ve bazı zeka**z topluluklar ise bunu ciddiye almış. Emniyet bazı kişileri göz altına aldı haber geldikçe yeni paragraflar ekleyeceğim.

Not: Burada bazı kişileri ifşa edebilirsiniz. (yapan kişileri)

Not 2: Kadınlara ricam telefonlarına Kades uygulamasını yüklemeleri.
Cinsiyetle ne ilgisi var ? Bu tarz olaylarda birlik olup cinsiyet ayrımı yapmadan beraber tepki gösterin, erkekliğimden utanıyorum ne demek ? Senin gibi taraflı ve cinsiyetçi üslupla konuşanlara prim verildiği için artık insanlar böyle mizahlar yapıyor. İzahı olmayan şeyin mizahı olur tarzında. Mizah görecelidir, bence komik.
 
@Otomatik Mandalina üzerinden 2 yıldan fazla geçmiş bir konuya beğenmediğim atmanızın sebebini öğrenebilir miyim?
Konunun üstünden 2 yıl geçmesi konusunda; incelediğim başka bir konunun önerilenler kısmında gördüğüm bir konuydu. Konu eski, hortlamasın diye birşey yazmamıştım ama madem siz yazdınız hemen söyleyeyim:

Bir avuç ergenin feministlerle ve kadınlıklarını pozitif ayrımcılık elde etmek için kullanan kadınlarla dalga geçmek için ortaya çıkarttığı, sahte olduğu inanılmaz derecede bariz olan böyle saçma bir olay hakkında "lütfen gerçek olmasın lütfen 🥺" tarzı şeyler yazarak olayı gerçek gibi göstermeye çalışmanız canımı sıktı. Hele ki şu "cinsiyetimden utanıyorum" lafı çok rahatsız etti. Siz cinsiyetiniz adına hiçbir şey yapmadınız, bu cinsiyet üzerinde söz hakkınız yok. Hadi bu olay gerçek sayalım, tecavüz günü diye birşey olsun. Siz bundan utanıyorsanız o sizin sorununuzdur, insan kendi yapmadığı şeyden utanmaz çünkü. Olayı erkekliğe yıkmayın.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yeni konular

Geri
Yukarı