Uyanınca hareket edemiyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yaşadığınız şey uyku felcidir. Bu şekilde araştırabilirsiniz. Saçma hurafelere, cinlere, şeytanlara da kulak asmayın.

Bunlar hurafe değil. Eğer Müslüman iseniz bunlara inanmak zorundasınız. Belki küfre girmez.

Son düzenleyen: Moderatör:
Karabasanın Kuran'da nerede geçtiğini söyler misiniz tam olarak?

Her şey Kuran'da geçmek zorunda değil. Yeter artık beni haksız bırakmaya çalışmayın. Benim amacım tartışmak değil arkadaşı bu durumdan kurtarmak ama ikna olacaksanız alın.
Cin ve şeytana inanabiliyorsan aklın bu tür varlıkların var olduğunu düşünüyorsa o zaman Zeus'unda var olduğuna inanmalısın.

Ne alakası var tam olarak?

Her şey kuranda geçmek zorunda değil yeter artık beni haksız bırakmaya çalışmayın benim amacım tartışmak değil arkadaşı bu durumdan kurtarmak.
Ben sizi haksız bırakmaya çalışmıyorum. Dediklerinizin bir dayanağı olsun. Arkadaş belli ki tıbbi bir sorun yaşıyor siz hala karabasan diyorsunuz. Söyleyin nerede geçtiğini bilelim.

Zeus'da doğaüstü bir varlık.

Aralarında fark var. Bunlar İslam dininde geçen şeyler. Ayrıca cinlerle ilgili olayları bizzat annem yaşadı anneme de mi inanmayacağım?

@Ahmet Kerem Yücel bilimsel yöntemler varken dinsel yöntemler anlatmak 1200lu yıllarda kalan bir şey.

Doktora gitmek yerine hocaya git demek oldukça komik. Okuyup üfleyince cin çıktığına da inanıyorsundur şimdi sen.

@Ahmet Kerem Yücel bilimsel yöntemler varken dinsel yöntemler anlatmak 1200'lu yıllarda kalan bir şey.

Doktora gitmek yerine hocaya git demek oldukça komik. Okuyup üfleyince cin çıktığına da inanıyorsundur şimdi sen.

Herkese tek tek söylemekten nefret etsem de yapacak bir şey yok benimle tartışmayın.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı