Uygun Supplement önerisi

277490

Hectopat
7-8 ay gibi bir süredir fitness yapıyorum. 186cm boy 77Kg'ım. Amacım hacim kazanmak yani kas kütlemi artırmak. Önerebileceğiniz en iyi Supplement nedir benim için? Şu an creatin kullanıyorum ama kimisi bcaa kullan diyor kimisi protein tozu kullan diyor. Bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.

Amacın hacim kazanmaksa eğer karbonhidrat ağırlıklı beslen. İlla supplement kullanmak istiyorsan karbonidrat tozlarına yönel ama bence gereksiz para harcamış olursun. Ha param var diyorsan Optimum'un karbonhidrat tozlarını öneririm ama dediğim gibi zaten genel olarak pahalıyken bu supplement türü, Optimum olunca daha pahalı oluyor ama etkilidir. Bunun yanında aldın diye sakın ola beslenmeni aksatma. Eğer beslenmen kötü ve yeterli kalori alamıyorsan, gün içinde de yaktığın miktara bağlı olarak 1-2 kilo alırsın anca ya da hiç kilo alamayabilirsin.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı