batufener94 Decapat Katılım 13 Mart 2019 Mesajlar 192 Makaleler 2 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ekim 2020 #31 Ben kolonya kokluyorum 10-20 dakika da birçok koklamayın biraz kötü yapıyor
Blacksidemre Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Kıdemli Üye Zamanın Tanığı Tekniker Tecrübeli Moderatör Katılım 8 Eylül 2018 Mesajlar 9.706 Makaleler 8 Çözümler 229 Yer İstanbul 8 Ekim 2020 #32 batufener94 dedi: Ben kolonya kokluyorum 10-20 dakika da birçok koklamayın biraz kötü yapıyor Genişletmek için tıkla... Kolonyayı burnuma akıtsam da uykumu açmıyor. (Denendi)
batufener94 dedi: Ben kolonya kokluyorum 10-20 dakika da birçok koklamayın biraz kötü yapıyor Genişletmek için tıkla... Kolonyayı burnuma akıtsam da uykumu açmıyor. (Denendi)
toomanynights Kilopat Katılım 13 Mart 2016 Mesajlar 3.936 Makaleler 5 Çözümler 17 8 Ekim 2020 #33 Rekabetçi bir oyuna gir. Uyku kaçırmada bir numara yöntem.
R runit Kilopat Katılım 16 Temmuz 2020 Mesajlar 5.356 Makaleler 1 Çözümler 61 8 Ekim 2020 #34 toomanynights dedi: Rekabetçi bir oyuna gir. Uyku kaçırmada bir numara yöntem. Genişletmek için tıkla... Ders çalışmak için uyumak istemiyor zaten oyun oynasa ne anlamı kalır onun yerine uyusun daha iyi.
toomanynights dedi: Rekabetçi bir oyuna gir. Uyku kaçırmada bir numara yöntem. Genişletmek için tıkla... Ders çalışmak için uyumak istemiyor zaten oyun oynasa ne anlamı kalır onun yerine uyusun daha iyi.
toomanynights Kilopat Katılım 13 Mart 2016 Mesajlar 3.936 Makaleler 5 Çözümler 17 8 Ekim 2020 #35 runit dedi: Ders çalışmak için uyumak istemiyor zaten oyun oynasa ne anlamı kalır onun yerine uyusun daha iyi. Genişletmek için tıkla... Belli ki benim de uykum gelmiş görmedim orayı.
runit dedi: Ders çalışmak için uyumak istemiyor zaten oyun oynasa ne anlamı kalır onun yerine uyusun daha iyi. Genişletmek için tıkla... Belli ki benim de uykum gelmiş görmedim orayı.
felixmusic Hectopat Katılım 4 Ekim 2020 Mesajlar 114 Çözümler 1 Yer Istanbul 8 Ekim 2020 #36 Blacksidemre dedi: Merhaba Sosyal. Bu akşam 2-3 saat uyanık kalmam gerek. Hafiften uyku bastırıyor. İki Nescafe içtim, fakat pek etki etmedi. Bir Türk kahvesi yapıp soğuk su ile duş alasım var. Sizden, bunların haricinde uyku açma yöntemleri bekliyorum. Uyu demeyin, cumartesi PDS var. Benim de eksik konularım var. Arayı kaptmam lazım. İyi Sosyaller. Genişletmek için tıkla... DEHB hastalari icin verilen Ritalin, Medikinet benzeri ilaclari arastirabilirsiniz, fakat bu ilaclar ozel izinle alinmaktadir. acv dedi: Direkt yemenizden bahsettim. Genişletmek için tıkla... Sarimsak uyku getirmiyor mu yahu manti gibi sarimsakli yiyeceklerden sonra da hep uykum gelir benim hatta.
Blacksidemre dedi: Merhaba Sosyal. Bu akşam 2-3 saat uyanık kalmam gerek. Hafiften uyku bastırıyor. İki Nescafe içtim, fakat pek etki etmedi. Bir Türk kahvesi yapıp soğuk su ile duş alasım var. Sizden, bunların haricinde uyku açma yöntemleri bekliyorum. Uyu demeyin, cumartesi PDS var. Benim de eksik konularım var. Arayı kaptmam lazım. İyi Sosyaller. Genişletmek için tıkla... DEHB hastalari icin verilen Ritalin, Medikinet benzeri ilaclari arastirabilirsiniz, fakat bu ilaclar ozel izinle alinmaktadir. acv dedi: Direkt yemenizden bahsettim. Genişletmek için tıkla... Sarimsak uyku getirmiyor mu yahu manti gibi sarimsakli yiyeceklerden sonra da hep uykum gelir benim hatta.
A acv Gigapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 31 Temmuz 2015 Mesajlar 7.605 Makaleler 1 Çözümler 74 Yer Sehit Muhtar/Zambak Sok./Gumus Gerdan Apt./Beyoglu 8 Ekim 2020 #37 1 Diş yeterdi yahu : ) İşe yaramıştır umarım. felixmusic dedi: Sarimsak uyku getirmiyor mu yahu manti gibi sarimsakli yiyeceklerden sonra da hep uykum gelir benim hatta. Genişletmek için tıkla... Soğan gibi gıdalarda durum bu fakat sarımsak tam tersi bir etki gösteriyor nedense. Kahvenin etki etmediğini okuduktan sonra önermek iyi fikir geldi.
1 Diş yeterdi yahu : ) İşe yaramıştır umarım. felixmusic dedi: Sarimsak uyku getirmiyor mu yahu manti gibi sarimsakli yiyeceklerden sonra da hep uykum gelir benim hatta. Genişletmek için tıkla... Soğan gibi gıdalarda durum bu fakat sarımsak tam tersi bir etki gösteriyor nedense. Kahvenin etki etmediğini okuduktan sonra önermek iyi fikir geldi.
2 228522 Kilopat Katılım 8 Eylül 2018 Mesajlar 1.381 Makaleler 4 Çözümler 4 8 Ekim 2020 #39 Heyecanlan dır kendini Mesala benim yarım saate sınavım var, hiç uykum yok.