Uzayda geçen oyun önerisi

cosmosian

Femtopat
Katılım
30 Ağustos 2023
Mesajlar
12
Yer
izmir
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
GTX 4050 16 GB RAM I5 13TH
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar uzayda geçen veya başka bir gezegende geçen gerçekçi oyunlar önerir misiniz?
 
Biraz paraya kıyarak Star Citizen oynayabilirsin Steam veya başka bir platformda yok maalesef kendi sitelerinden alman gerekiyor, en ucuz gemi paketinin 45 dolarcık(!) gibi bir fiyatı var.

Bunun dışında bu yukarda bahsettiğim oyunun en büyük rakibi Elite Dangerous var. Bunu kesinlikle öneririm. Zaten oyunun indirimsiz fiyatı 75; indirimli 18 TL'ye düşüyor, bence her iki durumda da bedava.

No Man's Sky da var yukarda bahsettiğim iki oyuna göre teması birazcık farklı. Mesela Elite Dangerous PUBG ise bu oyun Fortnite'tır, yani ben öyle bir hava aldım. Bunu da Öneririm.

Daha basit ama kafa yakan oyun bakıyorum dersen Kerbal Space Program'a bakabilirsin roket yap uzaya fırlat mantığında bir oyun. Bunu beceremem ben daha basiti yok mu dersen de Spaceflight Simulator var 2D versiyonu.
KSP: https://store.steampowered.com/app/220200/Kerbal_Space_Program/
SFS: https://store.steampowered.com/app/1718870/Spaceflight_Simulator/

Sandbox oyun arıyorum, kendi sistemimi yaratayım, çeşitli testler yapayım, mesela gezegene gezegen atmak falan, Universe Sandbox oyununu önerebilirim.

Star Citizen, Elite Dangerous kafasında ve tek başına, bir Türk'ün yaptığı Space Bourne 1 ve 2 oyunlarını da önerebilirim çok güzel oyunlardır.
Space Bourne 1: https://store.steampowered.com/app/732240/SpaceBourne/
Space Bourne 2: https://store.steampowered.com/app/1646850/SpaceBourne_2/

MMORPG'li uzay temalı bir oyun arıyorsan EVE Online'a bakabilirsin.

Ve Uzay Skyrim'i olarak geçen Starfield'ı da önermesem olmaz diğerleri gibi uzay boşluğunda özgürce hareket edebileceğin bir oyun değil, mesela gezene tıklayıp git diyorsun ve kendisi gidiyor bir ara sahne giriyor falan maalesef bu şekilde ancak yine de güzel bir uzay temalı oyundur.

Önerebileceğim oyunlar bu şekilde seç beğen al :D, iyi oyunlar.
 
Son düzenleme:

Yeni konular

Geri
Yukarı