Uzaylı Teorisi

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu videoda Ay'da bazı baca borularının bulunduğundan vs. bahsediyor.
Benim teorim şu: geçmişte insanlık çok hızlı bir şekilde bilimde ustalaşmış ve bir şekilde Ay'a gitmişler, orada ise bazı yöntemlerle Ay'ın içinde yaşamış ve ölmüşler; biz ise onlarla Ay'a gitmeyen ya da o insanları hiç bilmeyen veya görmeyen insanların torunlarıyız.
Bu geçmişten bugüne kadar neden az yapı olduğununun nedenini açıklıyor bence.
NOT: Bu araştırmayı ve teoriyi yıllar önce düşünmüştüm, burada tartışabiliriz.

'' Teori veya kuram, bilimde bir olgunun, sürekli olarak doğrulanmış gözlem ve deneyler baz alınarak yapılan bir açıklamasıdır. ''

Siz sadece hayal kuruyorsunuz. :D

Olabilir. Peki astranotlar gelince napıyorlar? Bir teorin var mı?

Bulabilirsem Ay'da çekildiği iddia edilen ve ayda saray gibi bir yapının bulunduğu bir video var bulursam atarım.
Ay'da bazı yürüyen parlak bir cisimin dolaştığı iddia ediliyor yüzeyde gezi yapıyor olabilir fakat şu an o cismin hiç gözükmemesi onların öldüğünü gösteriyor olabilir.
" Teori veya kuram, bilimde bir olgunun, sürekli olarak doğrulanmış gözlem ve deneyler baz alınarak yapılan bir açıklamasıdır. "

Siz sadece hayal kuruyorsunuz. :D

Haklısın, nasıl isimlendirmem gerektiğini bilmediğim için öyle dedim.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Benim teorim şu: Geçmişte insanlık çok hızlı bir şekilde bilimde ustalaşmış ve bir şekilde Ay'a gitmişler, orada ise bazı yöntemlerle Ay'ın içinde yaşamış ve ölmüşler; biz ise onlarla Ay'a gitmeyen ya da o insanları hiç bilmeyen veya görmeyen insanların torunlarıyız.
Not: Bu araştırmayı ve teoriyi yıllar önce düşünmüştüm, burada tartışabiliriz.

Böyle bir şey ya okumuştum ya da senle aynı fikirde olan bir arkadaşım daha vardı.

Benim teorim şu: Geçmişte insanlık çok hızlı bir şekilde bilimde ustalaşmış ve bir şekilde Ay'a gitmişler, orada ise bazı yöntemlerle Ay'ın içinde yaşamış ve ölmüşler; biz ise onlarla Ay'a gitmeyen ya da o insanları hiç bilmeyen veya görmeyen insanların torunlarıyız.
Not: Bu araştırmayı ve teoriyi yıllar önce düşünmüştüm, burada tartışabiliriz.

Benim teorim ise, evrende o kadar gezegen var o kadar oluşum var sadece dünyada yaşam ve canlı türü olamaz. Yaşam olan dünyaya benzeyen başka gezegenler, sahip olduğu iklime göre oluşan farklı canlı türleri illah vardır. Belki bizim kadar gelişmiştirler belki de bizden daha çok gelişmiştirler bilemeyiz. Şu an her şey gizemini koruyor. Eskiden böyle konular sık sık tartışılmazdı. Şimdi çok konuşuluyor. Ateş olmayan yerden duman çıkmaz. İnsanoğlu kendini ve teknolojisini geliştirdikçe bunlar günyüzüne çıkar. Benim isteğim bunların ben hayatımın sonuna gelmeden yaşanması.

Dünya dışında yaşam olduğuna büyük inancım var fakat bu tarz haberler basının şişme komplo teorilerinden farkı yok bence.Ay'da bulunan sayısız ve değişik krater şekillerini farklı olaylara yoruyorlar. Ayrıca ben Ay'ı geçtim Güneş Sisteminde "Akıllı" Yaşam olacağını düşünmüyorum. Enceladus ve Titan'da mikroskobik düzeyde de olsa yaşam bulunma olasılığını yüksek buluyorum. Komşu yıldızlarda var mı yok mu onu da teknolojinin yıldızlararası yolculukları mümkün kıldığı zaman göreceğiz.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı