Uzaylılara inanıyor musunuz?

Uzaylıların olduğuna inanıyorum ancak Amerika'nın yayınladığı görüntülerin gerçek olduğuna inanmıyorum. Eğer bizden daha gelişmiş bir varlıklarsa neden Dünya'ya gelsinler ki? Gelseler bile bizi çoktan yok etmişlerdi.

Ayrıca tüm varlıkların Allah'a inandığını kim söyledi? İnsanların tamamı Müslüman mı veya herkes Allah'a mı inanıyor?

Son düzenleme:
Koskoca bir evrende yalnız olacağımızı sanmıyorum, tabii bu benim düşüncem. Dünyaya geldikleri konusuna da pek inanmıyorum.Videolar falan derseniz de bence kurgu olma ihtimali yüksek.

Ben sahsen UFO gordum ve bu dunyadan olabilecek bir arac degildi. Dolayisi ile varlar. O gordugum ampul kadar parlak sessiz ve hizli gidip bir anda 90° aci ile hareket edebilen bir aracti ama bu uzayli midir yoksa baska bir sey midir bilemem. Ama kesinlikle inaniyoeum galaksimizin icin de bir yer de mutlaka akilli bir tur vardir. Ama mutlaka vardir.

Bunu kanıtlayarak başlayabilir misin? Ben bugüne kadar çok sayıda havyan gördüm ve hiçbiri tanrının varlığından haberdar bile değildi.

Ben de bir canlıyım ve Arap Mitolojisi beni ilgilendirmiyor. Nasıl bir bir zamanlar Yunan Mitolojisi vardı, bugün de Arap Mitolojisi var. Ve bütün mitolojiler 21. yüzyıl bitmeden yok olmaya mahkum bana göre.

Uzaylıların varlığına inanıyorum ve NASA'nın belirttiği üzere 10 yıl içinde de ilk dünya dışı varlıkları tespit edeceğiz. Tabii ki varlık deyince akıllı, düşünen bireyler gelmesin aklınıza. Satürn'ün uydusunda bulacağımız yüzen bir varlık bile uzaylıların ilk kanıtı olacak.

Çok bir şey kalmadı yani.

İnsan dışında bizim gözle görebildiğimiz tüm canlılar Allah'a inanırlar. Onların iradesi yoktur ve içgüdüsel olarak yaşarlar. Ve mecburen de Allah'a inanırlar.
Mitoloji de efsanevi Bi olaydır. Ancak Arap Tarihi ( Sizin deyiminizle Mitoloji.) Mitoloji değildir, hepsi gerçek ve %100 doğrudur.

İki ihtimalde birbirinden korkunç. Evrende yalnız değilsek başka akıllı yaşam varlıkları varsa niye bizimle daha önce iletişime geçmediler, gerek mi duymadılar? Yoksa geçtiler de bizim mi haberimiz yok? Yoksa bizden daha az gelişmiş durumdalar mı? Diğer bir ihtimal daha imkansız bence ama ya koskoca evrende yalnızsak? Bizden başka düşünebilen akıllı yaşam formu yoksa? İnsanlık yok olursa - ki bu gidişle sonumuz o - evren sessizliğe mi bürünecek? Gerçi şimdi bile evrende toz kadar yer kaplamıyoruz o ayrı.
Ya da bizden kattrilyonlarca ışık yolu uzaktalar ve onlardan sinyal alamıyoruz veya onlar alamıyor?

Mitoloji de efsanevi bir olaydır. Ancak Arap Tarihi (Sizin deyiminizle mitoloji) mitoloji değildir, hepsi gerçek ve %100 doğrudur.
Hem mitolojilerin yanlış hem de Arap masallarının doğru olduğuna nasıl bu kadar (%100) emin olabiliyorsun? Kur'an'ı okumadan Müslüman geçinenlere o fantastik hikayeleri anlatsak hepsi katıla katıla güler, çoğunun haberi bile yoktur.

Ayrıca uzaylılara inanıp inanmadığımız sorulmuş, sen Arap savunuculuğu yapmaya gelmişsin.

Ben sahsen UFO gordum ve bu dunyadan olabilecek bir arac degildi. Dolayisi ile varlar. O gordugum ampul kadar parlak sessiz ve hizli gidip bir anda 90° aci ile hareket edebilen bir aracti ama bu uzayli midir yoksa baska bir sey midir bilemem. Ama kesinlikle inaniyoeum galaksimizin icin de bir yer de mutlaka akilli bir tur vardir. Ama mutlaka vardir.
Ciddimisin?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı