Uzaylılara inanıyor musunuz?

ABD, Rus savaş uçakları kazayla Alaska'ya yaklaşsa dünyayı ayağa kaldırır, arkalarına 2 F-22 takar ama Washington semaların arka arkaya uçan cisimler gezer nedense US Army ortalıkta yok [emoji12]
Not: UFO olduğu iddia edilen bi cismin kovalandığını dünyada sadece Türkiye'de gördüm, duydum :) Olay İstanbul'daydı.

O videolara inaniyor musunuz? Bence saçmalık. UFO'lar öyle gelmez. Gelirlese herkes görüp bilecek. Bu kadar büyük sırrı teklonoji çağında saklanabileceğine inanmıyorum. Ninelerin elinde bile kameralı akıllı telefon var artık.

O videolara inaniyor musunuz? Bence saçmalık. UFO'lar öyle gelmez. Gelirlese herkes görüp bilecek. Bu kadar büyük sırrı teklonoji çağında saklanabileceğine inanmıyorum. Ninelerin elinde bile kameralı akıllı telefon var artık.
O tür videolar çıkmıyor bile artık müşterisi kalmadı :) Eskiden iyi prim yapıyordu, Discovery Channel'da çıkardı hep. Amatör bi photoshop bilgisi olanın kolayca yapabileceği şeyler.

Dünya'nın her yerinde bakteri düzeyinde dahi olsa hayat var. Bence Mars'ta da hayat bulacaz. Yani bulmamız lazım. O zaman işler değişir. Akıllı yaşam formu ise çok abartılıyor. Daha biz insanoğlu bile akılın ne olduğunu tam olarak çözemedik. Uzayda ve sözde atmosferimizde gezinen bu şeylere insancıl sebep ve nedenler yüklüyoruz. Halbuki alakası bile yok. Bizim gibi düşünmek zorundalar mı? O yüzden daha dünyaya geldiklerine inanmıyorum. Gelseler bence herkes öğrenecek.

Dünya'nın her yerinde bakteri düzeyinde dahi olsa hayat var. Bence Mars'ta da hayat bulacaz. Yani bulmamız lazım. O zaman işler değişir. Akıllı yaşam formu ise çok abartılıyor. Daha biz insanoğlu bile akılın ne olduğunu tam olarak çözemedik. Uzayda ve sözde atmosferimizde gezinen bu şeylere insancıl sebep ve nedenler yüklüyoruz. Halbuki alakası bile yok. Bizim gibi düşünmek zorundalar mı? O yüzden daha dünyaya geldiklerine inanmıyorum. Gelseler bence herkes öğrenecek.
İnsanların kafasındaki uzaylı profili: zeki, gelişmiş, medeni ve uzayda karış karış biz insanları yok etmek için dolaşan canlılar :) Mars'ta bırak bi canlıyı bulmayı bi DNA fosilinin bulunması insanlığın çağ atlamasıdır. Hiçkimse "selam biz barış için geldik" diyen yeşil renkli bi canlı beklemesin.

Uzaylı demek, uzayda yaşayan demektir. Biz de uzayda yaşadığımıza ve uzaylı olduğumuza göre inanıyorum.

Farklı gezegenlerde zaten mikro canlılar yaşadığı bilimsel olarak kesinleşmiş durumdadır.

Bilim kurgu tarzı abartılı yorumlara inanmam ancak, hayat dünyadan ibaret değildir.

Kocaman evrende muhtemelen yanlız değiliz.
Kma adı üstünde ''kocaman'' bu demekki en yakın uzaylı belkide bilmem kaç galaksi ötede.

Hem mitolojilerin yanlış hem de Arap masallarının doğru olduğuna nasıl bu kadar (%100) emin olabiliyorsun? Kur'an'ı okumadan Müslüman geçinenlere o fantastik hikayeleri anlatsak hepsi katıla katıla güler, çoğunun haberi bile yoktur.

Ayrıca uzaylılara inanıp inanmadığımız sorulmuş, sen Arap savunuculuğu yapmaya gelmişsin.

Burda Arap Savunması yok sadece Arap Mitolojisi demiş. Aslında Peygamberlerin döneminden bahsediyor. Ortada mitoloji yoktur. Ve ben burda bilinen yanlış şeyi düzeltmeye geldim. Mitoloji denilen hikayeler adı üstünde efsanedir. Bir doğruluğu yoktur. Ama Arabistan Yarimadasinda yaşamış peygamberlerin hayatı gerçektir ve yazılanların hepsi doğrudur Kuran'ı Kerimde.
Eminimki kastetmek istediği budur.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı