Uzi, Çakal, Batuflex, Lvbel size hitap ediyor mu?

Bunu paylaşarak bu araştırmanın doğru olmadığını kanıtladın.
Tüh. Duyduğuma göre Oxfordlu bilim adamları bu durum karşısında çok üzülmüş. "MC Yaralıördek araştırmamızın sahte olduğunu anladı." demişler sanırsam.

Bu durumda yapacağın şey düşük IQ sahibi olduğunu kabul etmen olurdu ama düşük IQ sahibi olduğun için onu da kabul edemiyorsun işte.

Neyse, konuya dönelim. Uzi'nin yaptığı playbacki merak eden varsa burada bulabilirsiniz.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bazıları hoşuma gider ve dinlerim. Yeni şarkılar kötü geliyor ama bakalım batuflex yeni şarkı çıkarıyor. Önerilerim ise: Khrbr, ATM, sharingan, şarkılar sokaklara ait falan.

Tüh. Duyduğuma göre oxfordlu bilim adamları bu durum karşısında çok üzülmüş. "MC yaralıördek araştırmamızın sahte olduğunu anladı." demişler sanırsam.

Bu durumda yapacağın şey düşük IQ sahibi olduğunu kabul etmen olurdu ama düşük IQ sahibi olduğun için onu da kabul edemiyorsun işte.

Neyse, konuya dönelim. Uzi'nin yaptığı playbacki merak eden varsa burada bulabilirsiniz.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Ben her türden şarkı dinliyorum, yeter ki hoşuma gitsin. İnsanları dinledikleri türe göre yargılıyorsanız enstrümanların baskın olduğu şarkılar dinlemeye devam edebilirsiniz.

Biraz James Hetfield'in sozlerine bakalim. En azindan seyircilerden birisine bakakalmiyor... Ya da sahneyi terk etmiyor... XD

yeter ki hoşuma gitsin. İnsanları dinledikleri türe göre yargılıyorsanız
Bakin emek edilmeyen, urun olan -Metallica "ileri donem" dahil- ya da sadece unlu olayim iki konsere cikayim beni gorsunler mantigiyla sarki yapanlar gozumde sanatci degildir ve dinleyeni yargilarim hic cekinmem. Sarkilar elestirilir, dinleyenleri de elestirilir. Elestirmek veya tartismak olagan seyler.

Konuya gelirsek ise hitap etmiyor.

Bana hitap etmiyor. Açıp dinlemiyorum. Arada duyup ediyorum ama nedense sevip ısınamadım.
Uzi de konserinde playback yapmış adam. Üzerine atlayan hayranı sonrası ortaya çıktı. Konserine para verenlere yazık.. Birde sahneyi terk etmiş utanmadan. Zaten söylemiyormuş devam etselermiş çalmaya keşke. Sahnede boş boş duruyormuş adam.

Biraz James Hetfield'in sozlerine bakalim. En azindan seyircilerden birisine bakakalmiyor... Ya da sahnede dusmuyor... XD.

Bakin emek edilmeyen, ürün olan -Metallica "ileri donem" dahil- ya da sadece unlu olayim iki konsere cikayim beni gorsunler mantigiyla sarki yapanlar gozumde sanatci degildir ve dinleyeni yargilarim hiç cekinmem. Sarkilar elestirilir, dinleyenleri de elestirilir. Elestirmek veya tartismak olagan seyler.

Konuya gelirsek ise hitap etmiyor.

Eleştirmek ayrı bir şey, bunları dinleyenler düşük IQ lu demek ayrı bir şey he dediğiniz gibi standart bir eleştiri yaparsan sorun yok ama iş hakarete kaydığında...

Defkhan, Sagopa, JokerAllame, Şeyho, Massaka, Ceza, Rota gibi adamlar varken neden bu tarz kişileri dinleyeyim ki?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı