Uzi, Çakal, Batuflex, Lvbel size hitap ediyor mu?

Kusura bakmayin ama iyi bir muzik sever iseniz bunlari dinlemezsiniz, muzik zevkinize laf ederim. IQ'yu bilemem ama o insanlarin pek zeki oldugu da soylenemez. Genellemem bu yondedir.

Ek olarak elestirmek iyi veya kotu olabilir. Bunu elestiren kisi belirliyor. Sen inceneceksin diye elestirmeyiz de.

Her şeyi çok ciddiye aliyorsunuz gerçekten ya. Herkes mozart olmuş haberimiz yok. Tam tersine bende zekayi dinlediği şarkiya gore belirleyenlerin IQ sundan şüpheleniyorum.

Her şeyi çok ciddiye aliyorsunuz gerçekten ya. Herkes Mozart olmuş haberimiz yok. Tam tersine bende zekayi dinlediği şarkiya gore belirleyenlerin IQ sundan şüpheleniyorum.
Ciddiye alirim veya almam bu benim kararimdir. Herkes Mozart olamaz zaten, olsan bu konusmalari yapmazdin. IQ diye bir kistasim yok acikcasi, sadece aptal buluyorum denilebilir. Kendine yakistirdigin muzigi ve dinledigin muzige laf ettikleri zaman hemen rage atiyorsunuz, boyle insanlar dinledikleri muzikleri bilmemis ve anlamamis insanlardir. Ornek vereyim, ben metal dinlerim genelde birisi gelip "bunda sadece enstruman caliyor diyor, soz yok" veya "adam aniriyor ne anliyorsun diyor". Ben bu adama hemen rage atmiyorum, atmanin manasi da yok.

Zeka belirleyici test yapmiyorum, sadece mantikli bulmuyorum o tarz insanlari. Muzigin ne oldugunu tam olarak kavrayamamis kisilerdir.

Ortamlarda, arabalarda falan dinlemesi keyifli oluyor, old-school rapin temposundan dâhâ iyiler.
Rap ve hip hop turunde eglenceli kaliyor, ama muzik literaturunde bakarsak katlanilmaz muziklerdir. Ayni sekil yabanci sarkilar icinde gecerlidir, ben sadece su an TR uzerinde bulunan sarkilardan bahsediyorum.

Rap ve hip hop turunde eglenceli kaliyor, ama muzik literaturunde bakarsak katlanilmaz muziklerdir. Ayni sekil yabanci sarkilar icinde gecerlidir, ben sadece su an TR uzerinde bulunan sarkilardan bahsediyorum.
Tercih ve zevk meselesi.
Sonuçta hepsi tüketim içeriği ve tüketici tarafından tüketilmek için varlar.

Her insan sırf müzik dinlemek için Mozart olmak zorunda değil. :)

Etmiyor, bana Metal dışında neredeyse her şarkısıyla hitap edebilen sanırım bir tek Eminem var.

Benim için müzikleri maske gibi dinleyip geçiyorum tekrar da dinlemem spoti de çalarsa o kadar çünkü zaten geçen c5 nin albümlerine bakmıştım her müziği 2 dakika civarı yarısı zaten yeah ah ondan sonra bir iki tekrar eden söz bu kadar. Kıraç dinlerim öneririm.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı